Epiloges.tv
Ειδήσεις για τις Σέρρες, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο!
23.7 C
Serres

Νέοι γενικοί διευθυντές και προϊστάμενοι στην ΑΑΔΕ

Στην επιλογή και τοποθέτηση νέων Γενικών Διευθυντών και Προϊσταμένων Διευθύνσεων υπηρεσιών της Α.Α.Δ.Ε. προχώρησε ο διοικητής της Α.Α.Δ.Ε., μετά από σχετική πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος και αφού τηρήθηκε η προβλεπόμενη διαγωνιστική διαδικασία.

 

Οι επιλογές έχουν ως εξής:

 

-Στη θέση του Γενικού Διευθυντή Ανθρωπίνου Δυναμικού και Οργάνωσης επελέγη ο κ. Νικόλαος Βλάχος, προερχόμενος από τη Διεύθυνση Εσωτερικού Ελέγχου της Α.Α.Δ.Ε.

-Στη θέση της Γενικής Διευθύντριας Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης επελέγη η κ. Σοφία Σεχπερίδου, προερχόμενη από τη Διεύθυνση Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης της Α.Α.Δ.Ε.

-Στη θέση του Προϊσταμένου της Διεύθυνσης Εφαρμογής Άμεσης Φορολογίας επελέγη ο κ. Γεώργιος Φάκος, προερχόμενος από τη Διεύθυνση Επίλυσης Διαφορών της Α.Α.Δ.Ε.



Babis

-Στη θέση της Προϊσταμένης της Διεύθυνσης Εφαρμογής Έμμεσης Φορολογίας επελέγη η κ. Αικατερίνη Σταυροπούλου, προερχόμενη από τη Διεύθυνση Εφαρμογής Έμμεσης Φορολογίας της Α.Α.Δ.Ε.

-Στη θέση της Προϊσταμένης της Διεύθυνσης Εφαρμογής Φορολογίας Κεφαλαίου και Περιουσιολογίου επελέγη η κ. Μαρία Μενούνου, προερχόμενη από τη Διεύθυνση Εφαρμογής Φορολογίας Κεφαλαίου και Περιουσιολογίου της Α.Α.Δ.Ε.

-Στη θέση του Προϊσταμένου της Διεύθυνσης Προμηθειών, Διαχείρισης Υλικού και Κτιριακών Υποδομών επελέγη ο κ. Θεόδωρος Κελαδίτης, προερχόμενος από το Υπουργείο Οικονομικών.

 

zougla

ΟικονομίαΝέοι γενικοί διευθυντές και προϊστάμενοι στην ΑΑΔΕ

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Εξωδικαστικός μηχανισμός: Σε ισχύ η βελτιωμένη πλατφόρμα για τη ρύθμιση οφειλών

Σε ισχύ βρίσκεται η βελτιωμένη πλατφόρμα του Εξωδικαστικού Μηχανισμού...

Akrolithos: Από την Καβάλα εξαγωγές φυσικών πετρωμάτων προς 97 χώρες

Ήταν σχεδόν πριν 40 χρόνια και συγκεκριμένα το μακρινό...

Ρεκόρ στην υποβολή φορολογικών δηλώσεων – Το 46,5% κατατέθηκε σε μόλις 43 ημέρες

Σημαντική πρόοδος καταγράφεται στην υποβολή των φετινών φορολογικών δηλώσεων,...

Τελευταία Νέα