Νοσοκομείο Σερρών: Έξι γιατροί και συνολικά 106 άτομα σε αναστολή – Τι λέει ο αναπληρωτής διοικητής- video

Σέρρες: Ξεκινούν αύριο οι εμβολιασμοί παιδιών στο Νοσοκομείο Σερρών- video

Δυο ειδικούς γιατρούς και τέσσερις ειδικευόμενους εξακολουθεί να έχει σε αναστολή το νοσοκομείο Σερρών καθώς αρνούνται να εμβολιαστούν και συνολικά 106 άτομα τα οποία δεν προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στον πόλεμο που καλείται να κάνει το ίδρυμα των Σερρών.

Δυο ειδικούς γιατρούς και τέσσερις ειδικευόμενους εξακολουθεί να έχει σε αναστολή το νοσοκομείο Σερρών καθώς αρνούνται να εμβολιαστούν και συνολικά 106 άτομα τα οποία δεν προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στον πόλεμο που καλείται να κάνει το ίδρυμα των Σερρών.  Σύμφωνα με τον αναπληρωτή διοικητή του ΓΝΣ Σερρών Παναγιώτη Πεγίδη, που μίλησε στην εκπομπή ΚΑΘΕ ΜΕΣΗΜΕΡΙ και την Ελένη Μωραΐτη, αυτό είναι ένα τρομερό πλήγμα στο νοσοκομείο το οποίο η πολιτεία και η 4η ΥΠΕ, αντιμετωπίζει με τις μετακινήσεις κάποιων εργαζομένων μετρημένων στα δάχτυλα των δύο χεριών από τα Κέντρα Υγείας. 

Ο κςο Πεγίδης τόνισε επίσης ότι: “έχουμε προσλάβει και λίγους επικουρικούς οι οποίοι όμως και πάλι δεν είναι σε θέση να δώσουν λύση στην εύρυθμη λειτουργία του νοσοκομείου καθώς είναι λιγοστοί“.  

Ακολουθήστε το epiloges.tv στο Google News και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις Σέρρες, την Ελλάδα και τον Κόσμο.
 
Exit mobile version