Ο Άγιος Σερρών ενάντια στις εικασίες για την απάτη του Αγίου Φωτός(video)

Ιδιαίτερη αναφορά από τον εορτάζοντα ιερό Ναό του Τιμίου Σταυρού της πόλης των Σερρών έκανε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σερρών και Νιγρίτης κ. Θεολόγος, σχετικά με τα όσα είδαν πρόσφατα το φως της δημοσιότητας για το μέγα θαύμα του αγίου Φωτός, που αναβλύζει, κάθε Μέγα Σάββατο από τον Πανάγιο Τάφο του Αναστάντος Κυρίου μας.

 

 

Την Γ’ Κυριακή των Νηστειών, ή Κυριακή της Σταυροπροσκυνήσεως, όπως αποκαλείται, ο Σεβ. Μητροπολίτης κ. Θεολόγος, χοροστάτησε στην ακολουθία του Όρθρου και προεξήρχε της θείας Λειτουργίας, στον περικαλλή ιερό Ναό του Τιμίου Σταυρού Σερρών, πλαισιούμενος από τους Εφημερίους του Ναού και τους Ιεροδιακόνους της Ι. Μητροπόλεως, με την συμμετοχή εκατοντάδων Σερραίων, που προσήλθαν για να να λάβουν την χάρη και την ευλογία του Τιμίου Σταυρού του Κυρίου μας, για την συνέχιση του πνευματικού τους αγώνα, κατά το υπόλοιπο διάστημα της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής.

 

Ανεγνώσθη επίσης υπό του πρωτοπρεσβυτέρου και προϊσταμένου του ιερού Ναού π. Θωμά Τσιάγγα, η σχετική Εγκύκλιος της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος περί των Ιερατικών Κλήσεων. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αφήστε κάποιο σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *