Ο Αθανάσιος Μασλαρινός στην υποδοχή της Ιεράς Εικόνας της «Παναγίας Σουμελά» στο Λευκότοπο

Ο Αθανάσιος Μασλαρινός στην υποδοχή της Ιεράς Εικόνας της «Παναγίας Σουμελά» στο Λευκότοπο

Στην τελετή υποδοχής της Ιεράς Εικόνας της «Παναγίας Σουμελά» στο Λευκότοπο παραβρέθηκε ο Περιφερειακός Σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας και υποψήφιος Δήμαρχος Βισαλτίας, Αθανάσιος Μασλαρινός.

 

Με την ευκαιρία της συμπλήρωσης των 100 χρόνων από την γενοκτονία των ελλήνων του Πόντου, εκπρόσωποι του Διοικητικού Συμβουλίου του Πανελληνίου Ιδρύματος «Παναγία Σουμελά», με επικεφαλής τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Βέροιας, Ναούσης & Καμπανίας κ.κ. Παντελεήμονα, και πρόεδρο του Ιδρύματος, μετέφεραν την Ιερά Εικόνα την οποία και υποδέχθηκε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Σερρών και Νιγρίτας κ.κ. Θεολόγος και σύσσωμος ο ιερός κλήρος της Μητροπόλεως, υπό τους ήχους της ποντιακής λύρας.

 

 

 

 

 

 

Ο κύριος Μασλαρινός, εκπρόσωποι της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας, εκπρόσωποι σωμάτων ασφαλείας, ποντιακών συλλόγων και πλήθιος κόσμου συνόδευσαν την Ιερά Εικόνα στην πομπή προς τον Ιερό Ναό Τιμίου Προδρόμου.

Το πιστό αντίγραφο της θαυματουργής και Ιερής Εικόνας της «Παναγίας Σουμελά», που αποτελεί σήμερα παγκόσμιο σύμβολο του Ποντιακού Ελληνισμού θα παραμείνει στον Ιερό Ναό Τιμίου Προδρόμου Λευκοτόπου.

 

 

Ακολουθήστε το epiloges.tv στο Google News και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις Σέρρες, την Ελλάδα και τον Κόσμο.
 
Exit mobile version