ΟΠΑΠ και ΕΠΟ ανανέωσαν τη χορηγική τους συνεργασία Ο ΟΠΑΠ και η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (ΕΠΟ) παρουσίασαν, την Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2020, την ανανέωση της χορηγικής τους συνεργασίας έως το ... Περισσότερα

Συντάκτης: Epiloges Press

Συντάκτης: Epiloges Press

ΟΠΑΠ και ΕΠΟ ανανέωσαν τη χορηγική τους συνεργασία

Ο ΟΠΑΠ και η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (ΕΠΟ) παρουσίασαν, την Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2020, την ανανέωση της χορηγικής τους συνεργασίας έως το τέλος του 2022. Ο ΟΠΑΠ θα είναι Χρυσός Χορηγός της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου, στηρίζοντας τις προσπάθειες της στους ομίλους του Nations League και για την πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022.

Ο Acting CEO του ΟΠΑΠ, κ. Γιαν Κάρας, τόνισε:

«Με χαρά ανακοινώνουμε την επέκταση της χορηγικής συνεργασίας μας με την ΕΠΟ, με τον ΟΠΑΠ να συνεχίζει ως ο Χρυσός Χορηγός της Εθνικής Ομάδας, της ομάδας όλων των Ελλήνων. Διαχρονικά, ο ΟΠΑΠ είναι ο μεγαλύτερος υποστηρικτής του ελληνικού αθλητισμού. Εδώ και δεκαετίες, η εταιρεία μας έχει παίξει σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη του ελληνικού ποδοσφαίρου, τόσο στο κορυφαίο επίπεδο του, όσο και στις υποδομές, μέσω του καινοτόμου προγράμματος Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ. Στον ΟΠΑΠ, είμαστε ενθουσιασμένοι που στηρίζουμε την Εθνική Ομάδα. Ανυπομονούμε για τα επόμενα παιχνίδια της και θα είμαστε στο πλευρό της και στην επόμενη πρόκληση, την πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022».
 

Γιαν Κάρας, Acting CEO ΟΠΑΠ

 

Ο Διευθυντής Marketing, Επικοινωνίας και Χορηγιών του ΟΠΑΠ, κ. Γιάννης Ρόκκας, δήλωσε:

 

Γιάννης Ρόκκας, Διευθυντής Μάρκετινγκ, Επικοινωνίας και Χορηγιών ΟΠΑΠ

«Η συνέχιση της χορηγικής συνεργασίας με την ΕΠΟ και η στήριξη της Εθνικής Ομάδας ήταν για εμάς μία από τις βασικές προτεραιότητες του στρατηγικού σχεδιασμού μας. Διαχρονικά σχεδιάζουμε και υλοποιούμε από κοινού δράσεις και ενέργειες, με στόχο να φέρουμε το φίλαθλο ελληνικό κοινό ακόμα πιο κοντά στην Εθνική Ομάδα και η ανανέωση της συνεργασία μας επιβεβαιώνει αυτή τη δέσμευση. Όλοι εμείς στον ΟΠΑΠ, είμαστε δίπλα στην Εθνική Ομάδα, ευχόμαστε καλή επιτυχία στη νέα προσπάθεια και προσδοκούμε, όπως όλοι οι φίλαθλοι, την επίτευξη του μεγάλου στόχου της πρόκρισης στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022».
Γιαν Κάρας, Acting CEO ΟΠΑΠ, και Γιάννης Ρόκκας, Διευθυντής Μάρκετινγκ, Επικοινωνίας και Χορηγιών ΟΠΑΠ

 

Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, κ. Βαγγέλης Γραμμένος, υπογράμμισε:

Βαγγέλης Γραμμένος, Πρόεδρος Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας

 
«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος για την ανανέωση της συνεργασία μας με τον ΟΠΑΠ, έναν οργανισμό που διαχρονικά έχει προσφέρει τα μέγιστα στην ανάπτυξη του ελληνικού αθλητισμού. Είμαι, επίσης, εξαιρετικά ικανοποιημένος για τη συμβολή του ΟΠΑΠ στο δύσκολο χρονικό διάστημα της πανδημίας, κατά το οποίο η εταιρεία προσέφερε ιατρικό εξοπλισμό. Τέτοιες πρωτοβουλίες καταδεικνύουν, με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο, ότι ο ΟΠΑΠ αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας. Ελπίζω ότι η συνέχιση της μακροχρόνιας συνεργασίας μας θα φέρει τα αποτελέσματα που επιθυμούν το ελληνικό ποδόσφαιρο και η ελληνική κοινωνία και αναφέρομαι, φυσικά, στις επιτυχίες που ευελπιστούμε ότι θα έχει η Εθνική Ομάδα».

Ο Τεχνικός Διευθυντής των Εθνικών Ομάδων, κ. Κώστας Κωνσταντινίδης, σημείωσε:

 

Κώστας Κωνσταντινίδης, Τεχνικός Διευθυντής των Εθνικών Ομάδων

«Είμαστε υπερήφανοι που έχουμε στο πλευρό μας μια εταιρεία, που βάζει την κοινωνία πάνω από όλα. Ο ΟΠΑΠ βρέθηκε στην πρώτη γραμμή της εθνικής προσπάθειας για την αντιμετώπιση της πανδημίας Covid-19, προσφέροντας ιατρικό υλικό και εξοπλισμό, για την κάλυψη πιεστικών αναγκών, ενώ εν μέσω lockdown, συνέχισε το έργο της ολικής ανακαίνισης των δύο μεγαλύτερων παιδιατρικών νοσοκομείων της χώρας».

Ο Αθλητικός Διευθυντής της Εθνικής Ανδρών, κ. Τάκης Φύσσας, επεσήμανε:

 

Τάκης Φύσσας, Αθλητικός Διευθυντής Εθνικής Ανδρών

«Εδώ και χρόνια, ο ΟΠΑΠ στηρίζει στην πράξη τη νέα γενιά, το μέλλον της Ελλάδας. Όλοι εμείς στην Εθνική Ομάδα είμαστε στο πλευρό του ΟΠΑΠ για το σημαντικό έργο της ανακαίνισης των δύο μεγαλύτερων παιδιατρικών νοσοκομείων της χώρας, που έχει στόχο να βοηθήσει τα νοσοκομεία «Η Αγία Σοφία» και «Παναγιώτης και Αγλαΐα Κυριακού» να προσφέρουν κορυφαίες υπηρεσίες υγείας σε εκατοντάδες χιλιάδες παιδιά από όλη την Ελλάδα».

Ο προπονητής της Εθνικής Ομάδας, κ. Τζον Φαν’τ Σχιπ, δήλωσε:

 

Τζον Φαν’τ Σχιπ, Προπονητής της Εθνικής Ομάδας

«Είμαι πολύ χαρούμενος για την ανανέωση της χορηγικής συνεργασίας με τον ΟΠΑΠ. Η εταιρεία αποτελεί πιστό υποστηρικτή της Εθνικής Ομάδας εδώ και πολλά χρόνια, σε καλές περιόδους, αλλά και σε δύσκολες περιόδους, και αυτό δείχνει πολλά για τη συνεργασία της Εθνικής Ομάδας με τον ΟΠΑΠ. Ευχαριστούμε την εταιρεία».

Ο εκ των αρχηγών της Εθνικής Ομάδας, κ. Τάσος Μπακασέτας, τόνισε:

Τάσος Μπακασέτας, ένας εκ των αρχηγών της Εθνικής Ομάδας

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που συνεχίζουμε την εξαιρετική συνεργασία μας με τον ΟΠΑΠ, μια συνεργασία που βοηθά έμπρακτα την προσπάθεια της Εθνικής Ομάδας να πετύχει τους στόχους της και να προσφέρει χαρές στους Έλληνες φιλάθλους».
 

 

Εταιρικό προφίλ

Ο Όμιλος ΟΠΑΠ δραστηριοποιείται στη λειτουργία και διαχείριση αριθμολαχείων, παιχνιδιών αθλητικού στοιχήματος, αμοιβαίου ιπποδρομιακού στοιχήματος, λαχείων, στιγμιαίων τυχερών παιχνιδιών και παιγνιομηχανημάτων στην Ελλάδα και κατέχει ηγετική θέση στον κλάδο ως προς την ενσωμάτωση των παγκόσμιων αρχών του Υπεύθυνου Παιχνιδιού στη δραστηριότητα του.
Ο ΟΠΑΠ ιδρύθηκε το 1958, διαθέτει το μεγαλύτερο δίκτυο διανομής και η απόκτησή του το 2013 από τον Όμιλο Emma Delta Hellenic Holdings έδωσε την απαραίτητη ώθηση για τη διασφάλιση της μελλοντικής ανάπτυξης και ανταγωνιστικότητας της εταιρείας σε διεθνές επίπεδο.
Το χαρτοφυλάκιο του ΟΠΑΠ με τα επιτυχημένα και δημοφιλή εμπορικά παιχνίδια ΚΙΝΟ, ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ, ΤΖΟΚΕΡ, ΛΟΤΤΟ, ΠΡΟΤΟ, ΣΚΡΑΤΣ, ΠΡΟΠΟ, EXTRA 5, SUPER 3, συμβάλλει στην ανάπτυξη της εταιρείας και αποτελεί πηγή μιας συνεχώς διευρυνόμενης κοινωνικής συνεισφοράς. Αυτή μεταφράζεται ετησίως σε ουσιαστικά έργα παρέμβασης με απτά αποτελέσματα για την κοινωνία, εξασφαλίζοντας στον ΟΠΑΠ μια ηγετική θέση μεταξύ των πρωταθλητών της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης στην Ελλάδα.
Περισσότερες πληροφορίες στο www.opap.gr


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν στις 16 Σεπτεμβρίου

15/09/25 10:21 μμ

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν στις 16 Σεπτεμβρίου

Στην ανάγκη συντονισμού των δράσεων για την αντιμετώπιση εξάπλωσης της ευλογιάς των αιγοπροβάτων συμφώνησε η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων με τους περιφερειάρχες της χώρας, στην μεταξύ τους σύσκεψη. Όπως δήλωσε μετά το τέλος της συνάντησης ο αρμόδιος υπουργός Κώστας Τσιάρας, ορίστηκαν ομόφωνα οι άξονες κινητοποίησης για τον περιορισμό της ζωονόσου, οι οποίες θα εφαρμοστούν για τις επόμενες δέκα ημέρες. Συγκεκριμένα, προβλέπεται η δημιουργία σταθμών απολύμανσης σε κεντρικές οδούς και βασικές διόδους μετακίνησης ζώντων ζώων, ζωοτροφών και γάλακτος, καθώς και η εντατικοποίηση των ελέγχων από τους κτηνιάτρους σε περιοχές που είχαν κρούσματα. Μάλιστα, κάθε διαδικασία θα συνοδεύεται από την έκδοση πιστοποιητικού απολύμανσης, ώστε να διασφαλίζεται η ιχνηλασιμότητα και η τήρηση των κανόνων βιοασφάλειας. Επίσης, κατά τη διάρκεια της συνάντησης, συζητήθηκαν μέτρα, όπως η καραντίνα σε ζώα εισαγωγής και ενίσχυση με απολυμαντικά μέσα στις κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις. «Νομίζω ότι είμαστε σε ένα θετικό δρόμο και με τη συνεργασία όλων των περιφερειαρχών, ώστε να κάνουμε ένα πραγματικά μεγάλο βήμα και να αντιμετωπίσουμε μια ζωονόσο που έχει πραγματικά μεγάλες δυσκολίες και ιδιαιτερότητες» δήλωσε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Από την πλευρά του, ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Δημήτρης Κουρέτας, είπε ότι πρόκειται για ένα «μοντέλο που είχε εφαρμοστεί για την πανώλη πέρυσι και το οποίο πέτυχε» προσθέτοντας ότι «γίνεται πόλεμος και στον πόλεμο είμαστε όλοι μαζί». Επιπλέον, ο ίδιος εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι «μέσα το επόμενο διάστημα πιστεύουμε ότι θα μπορέσουμε να ελέγξουμε την ευλογιά». «Εμείς είμαστε από μια περιοχή που δεν έχει ευλογιά σήμερα, αλλά πρέπει να φυλάξουμε και την περιοχή μας και όσους κτηνοτρόφους θα μετακινηθούν από τα ορεινά προς τα πεδινά. Η συζήτηση που έγινε ήτανε πάρα πολύ καλή και το ότι συμφωνήσαμε όλοι σε αυτή την έκτακτη περίοδο που διανύουμε είναι πολύ θετικό» τόνισε ο περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέκος Καχριμάνης. Στη σύσκεψη συμμετείχαν οι υφυπουργοί Χρήστος Κέλλας και Γιάννης Ανδριανός, οι γενικοί γραμματείς Σπύρος Πρωτοψάλτης και Αντώνης Φιλιππής, οι περιφερειάρχες Θεσσαλίας Δημήτρης Κουρέτας, Κρήτης Σταύρος Αρνατουτάκης, Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Χριστόδουλος Τοψίδης, Ηπείρου Αλέξανδρος Καχριμάνης, οι αντιπεριφερειάρχες Κεντρικής Μακεδονίας Γιώργος Κεφάλας, Στερεάς Ελλάδας Κώστας Αποστολόπουλος, Ηπείρου Πρόδρομος Γαϊτανίδης, Δυτικής Ελλάδας Ανδρέας Φίλιας, Νοτίου Αιγαίου Φιλήμων Ζαννετίδης, η γενική διευθύντρια Κτηνιατρικής του ΥΠΑΑΤ Αικατερίνη Μαρίνου και υπηρεσιακοί παράγοντες. Μέσω τηλεδιάσκεψης συμμετείχαν, επίσης, ο περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Αμανατίδης και οι αντιπεριφερειάρχες: Κρήτης Σταύρος Τζεδάκης, Βορείου Αιγαίου Αναστασία Αντωνέλη και Ιονίων Νήσων Κωνσταντίνος Τσιριγώτης.

15/09/25 10:20 μμ

Σχέδιο 10 ημερών για την αντιμετώπιση της ευλογιάς των αιγοπροβάτων, συμφώνησαν ΥΠΑΑΤ – περιφερειάρχες

SEREXPO 2025: Κάθε ημέρα με μία μοναδική συναυλία - Δείτε το πρόγραμμα

15/09/25 10:10 μμ

SEREXPO 2025: Κάθε ημέρα με μία μοναδική συναυλία – Δείτε το πρόγραμμα

Τουρίστρια κατήγγειλε ότι το παιδί της δέχθηκε επίθεση από λύκο σε παραλία της Χαλκιδικής

15/09/25 9:47 μμ

Τουρίστρια κατήγγειλε ότι το παιδί της δέχθηκε επίθεση από λύκο σε παραλία της Χαλκιδικής

Σέρρες: Χάνονται οι σχολές ηλεκτρολόγων και τεχνικών υπολογιστών αν δεν συμπληρωθούν οι εγγραφές - Με στέγαση, σίτιση, ένσημα και 600 ευρώ/μήνα

15/09/25 9:05 μμ

Σέρρες: Χάνονται οι σχολές ηλεκτρολόγων και τεχνικών υπολογιστών αν δεν συμπληρωθούν οι εγγραφές – Με στέγαση, σίτιση, ένσημα και 600 ευρώ/μήνα

Δίκη Novartis: Φυλάκιση 25 μηνών στον «Μ. Σαράφη» και 33 μηνών στην «Αικ. Κελέση»

15/09/25 8:55 μμ

Δίκη Novartis: Φυλάκιση 25 μηνών στον «Μ. Σαράφη» και 33 μηνών στην «Αικ. Κελέση»

Κυρ. Μητσοτάκης: Υπουργείο για την έρευνα και την ανάπτυξη σε βάθος διετίας

15/09/25 8:49 μμ

Κυρ. Μητσοτάκης: Υπουργείο για την έρευνα και την ανάπτυξη σε βάθος διετίας

Ασημένιο μετάλλιο στο επί κοντώ ο Καραλής

15/09/25 8:44 μμ

Ασημένιο μετάλλιο στο επί κοντώ ο Καραλής

Φανοποιοί Ν. Σερρών - Γιόρτασαν τον προστάτη τους και αντάλλαξαν θερμές ευχές για ευημερία

15/09/25 8:38 μμ

Φανοποιοί Ν. Σερρών – Γιόρτασαν τον προστάτη τους και αντάλλαξαν θερμές ευχές για ευημερία

Η ΟΕΒΕΣΣ συμμετέχει στη SEREXPO 2025 - Σας περιμένουμε στο περίπτερο 16Α!

15/09/25 8:33 μμ

Η ΟΕΒΕΣΣ συμμετέχει στη SEREXPO 2025 – Σας περιμένουμε στο περίπτερο 16Α!

“H μελωδία της φιλίας”: Διαδραστικό θεατρικό δρώμενο για το bullying στη SEREXPO

15/09/25 8:25 μμ

“H μελωδία της φιλίας”: Διαδραστικό θεατρικό δρώμενο για το bullying στη SEREXPO

Χατζηβασιλείου: Λύνουμε το ζήτημα του ουρανίου στο πόσιμο νερό σε περιοχές του Δήμου Σερρών, σε Λευκώνα, Χριστός και Μελενικιώτικα, με έργα 2.500.000€

15/09/25 8:18 μμ

Χατζηβασιλείου: Λύνουμε το ζήτημα του ουρανίου στο πόσιμο νερό σε περιοχές του Δήμου Σερρών με έργα 2.500.000€