Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Προβατά Σερρών συμμετέχει στην μεγαλύτερη εθελοντική δράση της χώρας “Lets do it Greece”

Ο πολιτιστικός σύλλογος Προβατά Σερρών συμμετέχει στην μεγαλύτερη εθελοντική δράση της χώρας “Lets do it Greece”και απευθύνει πρόσκληση σε όλους!

Την Κυριακή 7 Απριλίου 2019 στις 10 πμ ραντεβού στο πάρκο απέναντι από το Τ.Ο.Ε.Β του Προβατά ,στον κεντρικό δρόμο .Ελάτε να γίνουμε η αλλαγή που περιμένουμε!Όλοι μαζί μια παρέα,να δώσουμε χρώμα,να καθαρίσουμε, να κλαδέψουμε,να ασπρίσουμε, να δώσουμε ζωή σε κάτι ξεχασμένο!

Ο εθελοντισμός θα είναι εκεί,η παρέα θα είναι εκεί ,οι μουσικοί θα είναι εκεί… σε ένα γλέντι με την ορχήστρα Καλλιπόση …αλλά και το μαγκάλι θα είναι εκεί, δίπλα στην αυλή του δημοτικό σχολείου,για να διασκεδάσουμε και να χορέψουμε όλοι μαζί μετά την δράση!

Όποιος θέλει μπορεί να έρθει οργανωμένος..χρήσιμα θα είναι πινέλα,βούρτσες,σκούπες,φαράσια,κλαδευτήρια κλπ εργαλεία.Πάνω από όλα όμως η καλή διάθεση!

Εξαιρετικά βοηθητική θα ήταν και η εθελοντική συμμετοχή όσων συγχωριανών ασχολούνται με κηπουρικές εργασίες,η γνώση τους και η εμπειρία τους είναι σημαντική!

Για τα υπόλοιπα θα φροντίσει ο σύλλογος.
Εάν πολλοί άνθρωποι,σε πολλές μικρές περιοχές, κάνουν πολλά μικρά πράγματα,μπορούν να αλλάξουν το πρόσωπο αυτής της γης.Η δράση απευθύνετε σε ενήλικες και παιδιά!

Ας μάθουμε στα παιδιά μας να σέβονται και να αγαπάνε τη γη που πατάνε !
Γίνε εσύ πρώτος/η η αλλαγή που περιμένεις,έλα και εσύ!

 

 

Αφήστε κάποιο σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *