Ο «Σερρευχούλης» έφτασε στις Σέρρες και περιμένει τις ευχές μικρών και μεγάλων

Το δώρο… έκπληξη της φετινής Πολιτείας των Ευχών έφτασε στις Σέρρες και περιμένει μπροστά στο Δημαρχείο όλα τα παιδιά, μικρά και μεγάλα για να μοιράσει χαμόγελα, χαρά και ελπίδα τις γιορτινές ημέρες των Χριστουγέννων. 

Ο «Σερρευχούλης», το γιγάντιο, φωτεινό, χαμογελαστό αρκουδάκι, αποκαλύφθηκε από τον Δήμαρχο Σερρών Αλέξανδρο Χρυσάφη χθες, Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου υπό τους ήχους χριστουγεννιάτικων μελωδιών που τραγούδησαν παιδιά από τα ΚΔΑΠ της Κ.Ε.ΔΗ.Σ. 

ΧΡΥΣΑΦΗΣ 1 4

Ο Δήμαρχος Σερρών Αλέξανδρος Χρυσάφης κάλεσε τους Σερραίους να πούνε τις ευχές τους στον «Σερρευχούλη», να τις «κλειδώσουν» στη μεγάλη κόκκινη καρδιά που υπάρχει στη βάση του και στη συνέχεια να πετάξουν το κλειδί στην «Πολιτεία των Ευχών», στο σιντριβάνι της Πλατείας Ελευθερίας. 


Babis


«Όλοι μαζί ας ευχηθούμε να γίνει πραγματικότητα η μεγαλύτερη και πολυτιμότερη ευχή. Η ευχή της ζωής!», σημείωσε ο κ.Χρυσάφης.

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΧΡΥΣΑΦΗΣ 1

Μάλιστα, ο Δήμαρχος Σερρών και η Πρόεδρος της Κ.Ε.ΔΗ.Σ Χρυσάνθη Παλάζη – Τσοχατζίδου ήταν οι πρώτοι που «κλείδωσαν» τις ευχές τους στην «Πολιτεία των Ευχών», η οποία αρχίζει και επίσημα σήμερα το βράδυ με τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στην Πλατεία Ελευθερίας.

ΣέρρεςΟ «Σερρευχούλης» έφτασε στις Σέρρες και περιμένει τις ευχές μικρών και μεγάλων

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Τηλεφώνημα για βόμβα στη Βουλή

Τηλεφώνημα για βόμβα στη Βουλή έγινε το βράδυ της...

Σέρρες: Βρέθηκε ο 85χρονος που αναζητούνταν

Αίσιο τέλος είχε η εξαφάνιση του 85χρονου στις Σέρρες....

Προχωράει το έργο της γεωθερμίας στην Ηράκλεια Σερρών – video

Τις εξελίξεις σχετικά με το έργο της γεωθερμίας στην...

Τελευταία Νέα