Όλγα Κεφαλογιάννη: Μένει εκτός Κυβέρνησης η πρώτη εκλεγμένη βουλευτής στην Α’ Αθήνας

Όλγα Κεφαλογιάννη: Τι ζήτησε από τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τι της πρότεινε ο νέος πρωθυπουργός.

 

Voreia 350×250

Όλγα Κεφαλογιάννη: Η πρώτη εκλεγμένη βουλευτής στην Α’ Αθήνας δεν θα είναι μέλος της νέας κυβέρνησης στο σχήμα του Κυριάκου Μητσοτάκη.

 

Ο νέος πρωθυπουργός δεν φαίνεται να έχει επιλέξει την Όλγα Κεφαλογιάννη για τη σύνθεση της νέας κυβέρνησης, η οποία αναμένεται να ανακοινωθεί σε λίγη ώρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Όλγα Κεφαλογιάννη δέχθηκε συγκεκριμένη πρόταση από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία ο πρωθυπουργός της πρότεινε να αναλάβει το υπουργείο Τουρισμού. Η πρώτη εκλεγμένη βουλευτής στην Α’ Αθήνας δεν αποδέχθηκε με αποτέλεσμα να μείνει εκτός της νέας κυβέρνησης. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως η πρώην υπουργός Τουρισμού στην κυβέρνηση Σαμαρά, είχε εκφράσει την επιθυμία της να αναλάβει και τον Τουρισμό και τον Πολιτισμό, κάτι που δεν περιλαμβανόταν στην πρόταση του Κυριάκου Μητσοτάκη.Το απόγευμα της Δευτέρας, η Όλγα Κεφαλογιάννη με γραπτή της δήλωση ευχαρίστησε τους ψηφοφόρους που την ψήφισαν, τονίζοντας, μάλιστα, ότι αναδεικνύεται πρώτη βουλευτής στην Α’ Αθήνας για τρίτη συνεχόμενη φορά. Παράλληλα, αναφέρει: «Για έναν πολιτικό, η μεγαλύτερη τιμή και ευθύνη είναι η εκλογή του από τον λαό. Η εντολή που του δίνει να υπερασπιστεί αρχές, αξίες, ήθος και ύφος. Και αυτή την εντολή πρέπει να σέβεται και να τιμά. Αυτή, τον ορίζει και τον οδηγεί».

 

 

Αναλυτικά όσα έγραψε η Όλγα Κεφαλογιάννη στην προσωπική της σελίδα στο Facebook:

«Θέλω να ευχαριστήσω τους δεκάδες χιλιάδες πολίτες της Αθήνας που μου έκαναν την ύψιστη τιμή να με εκλέξουν, για τρίτη συνεχόμενη φορά, πρώτη στην Α’ περιφέρεια Αθηνών. Όλες και όλους, που στήριξαν και σε αυτές τις εκλογές την παράταξη μας. Όλες και όλους τους πολίτες της Αθήνας, ανεξάρτητα από το τι ψήφισαν, τους οποίους συνάντησα, άκουσα και με τους οποίους συζήτησα αυτό το διάστημα της προεκλογικής περιόδου.

Για έναν πολιτικό, η μεγαλύτερη τιμή και ευθύνη είναι η εκλογή του από τον λαό. Η εντολή που του δίνει να υπερασπιστεί αρχές, αξίες, ήθος και ύφος. Και αυτή την εντολή πρέπει να σέβεται και να τιμά. Αυτή, τον ορίζει και τον οδηγεί. Μπροστά μας έχουμε μια ιστορική ευθύνη να φέρουμε την πολιτική αλλαγή στον τόπο. Μια καθαρή εντολή εθνικής ανασυγκρότησης, για να πάμε τη χώρα μπροστά.

Οι προκλήσεις και οι δυσκολίες είναι μεγάλες. Οφείλουμε να ανταπεξέλθουμε, να δώσουμε μαζί και αυτή τη μάχη για μια καλύτερη Ελλάδα. Εμείς, συνεχίζουμε σταθερά μαζί. #Stathera_Olga»

 

 

pagenews.gr

Αφήστε κάποιο σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *