Ολλανδία: Άγνωστοι γάζωσαν με σφαίρες την πρεσβεία της Σαουδικής Αραβίας

Άγνωστοι γάζωσαν με σφαίρες την πρεσβεία της Σαουδικής Αραβίας στην Χάγη, στην Ολλανδία, αναφέρει σε νεώτερη ανακοίνωσή της η αστυνομία, στην οποία επισημαίνεται ότι κανένας δεν τραυματίστηκε από τα πυρά.

 

Προς το παρόν η αστυνομία δεν έχει προβεί σε συλλήψεις για το περιστατικό αυτό, το οποίο σημειώθηκε λίγο πριν από τις 06:00 τοπική ώρα (07:00 ώρα Ελλάδος).

Εικόνες που μεταδόθηκαν από δίκτυα της ολλανδικής τηλεόρασης δείχνουν στον δρόμο σκόρπιους κάλυκες και τρύπες από σφαίρες στα παράθυρα της πρεσβείας, ενώ τα τοπικά μέσα ενημέρωσης μεταδίδουν ότι υπάρχουν 20 οπές από σφαίρες στο κτίριο. Η αστυνομία δεν έχει επιβεβαιώσει τον αριθμό των σφαιρών που ερρίφθησαν στο κτίριο.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε ότι οι αρχές κάνουν έρευνα για τα κίνητρα των επιτιθέμενων, ενώ άγνωστο παραμένει μέχρι στιγμής ποιος μπορεί να ευθύνεται για την ενέργεια αυτή.


Babis


Το περιστατικό αυτό σημειώνεται μία ημέρα μετά την επίθεση με εκρηκτικά στην Τζέντα της Σαουδικής Αραβίας με στόχο τελετή για την επέτειο από την ανακωχή της 11ης Νοεμβρίου του 1918, στην οποία ήταν παρόντες δυτικοί διπλωμάτες, μεταξύ των οποίων Γάλλοι και Βρετανοί. Η επίθεση αυτή προκάλεσε τον τραυματισμό δύο ανθρώπων, ενός Έλληνα υπηκόου και ενός Σαουδάραβα αξιωματικού ασφαλείας.

 

Πηγή dikaiologitika.gr

ΚόσμοςΟλλανδία: Άγνωστοι γάζωσαν με σφαίρες την πρεσβεία της Σαουδικής Αραβίας

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Επίσκεψη Ρετζέπ Ερντογάν στη Ρώμη στις 29 Απριλίου

Ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν θα επισκεφθεί...

Ο πρόεδρος Τραμπ δηλώνει πως ο Βλ. Ζελένσκι είναι έτοιμος να παραχωρήσει την Κριμαία στη Ρωσία

Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε πως πιστεύει ότι...

Για ανθρωποκτονία κατά συρροή κατηγορείται ο 30χρονος δράστη της επίθεσης με αυτοκίνητο στο Βανκούβερ

Τριαντάρης άκουσε να του απαγγέλλονται χθες Κυριακή κατηγορίες για...

Τελευταία Νέα