Epiloges.tv
Ειδήσεις για τις Σέρρες, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο!
13.7 C
Serres

Παράταση στη μίσθωση ακινήτων του Δημοσίου και μείωση τελών για τα κέντρα διασκέδασης

Παράταση κατά 2 + 1 έτη στη διάρκεια των μισθώσεων ακινήτων του Δημοσίου που έληξαν πρόσφατα ή οδεύουν προς τη λήξη τους, προανήγγειλαν ο υπουργός και ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Μάκης Βορίδης και Στέλιος Πέτσας.
 
Όπως αναφέρθηκε στη διάρκεια τηλεδιάσκεψης που διοργάνωσε το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών, η σχετική τροπολογία θα συμπεριληφθεί σε νομοσχέδιο του υπουργείου στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα και στην οποία θα υπάρξει πρόβλεψη και για τον δημόσιο χώρο που καταλαμβάνουν οι καντίνες.

Παράλληλα, ο κ. Πέτσας σημείωσε ότι το υπουργείο προσανατολίζεται στην εναρμόνιση των δημοτικών τελών από τις επιχειρήσεις, με αποτέλεσμα τη μείωση των τελών των κέντρων διασκέδασης από 5% στο 0,5%.

Προανήγγειλε, επίσης, νέα έκτακτη χρηματοδότηση, ύψους 50 εκατ. ευρώ προς τους Δήμους, εντός του Μαρτίου, πέραν των 187,1 εκατ. ευρώ που δόθηκαν σε επίπεδο έκτακτων χρηματοδοτήσεων.




Babis

Πηγή dikaiologitika.gr

ΟικονομίαΠαράταση στη μίσθωση ακινήτων του Δημοσίου και μείωση τελών για τα κέντρα...

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Ακίνητα πολυτελείας: Οι υποδομές κλειδί για την ανάδειξη της Ελλάδας σε προορισμό υψηλής ποιότητας

Η ελληνική αγορά πολυτελών ακινήτων συνεχίζει να προσελκύει σημαντικές...

Η METLEN ολοκλήρωσε το Capital Markets Day στο Λονδίνο

Η METLEN ολοκλήρωσε το Capital Markets Day στο Λονδίνο -Στρατηγικός Οδικός Χάρτης για...

Με 5 άξονες για φορολογικές και ασφαλιστικές ελαφρύνσεις θα πάει στη ΔΕΘ τον Σεπτέμβριο ο Πρωθυπουργός

Με σαφή προσανατολισμό την στήριξη των πολιτών της μεσαίας...

Τελευταία Νέα