Με τροπολογία που αυτή την εβδομάδα εισάγεται στη Βουλή προωθείται η παράταση της θητείας των εκπαιδευτικών που υπηρετούν στα Πειραματικά και Πρότυπα Σχολεία για ένα σχολικό έτος, δηλαδή έως τις 31/08/2019. Ενόψει των γενικότερων αλλαγών που έχουν σχεδιαστεί και που θα περιλαμβάνονται σε επόμενο νομοσχέδιο για τα Πειραματικά και Πρότυπα Σχολεία, η διαδικασία ανανέωσης της θητείας των εκπαιδευτικών που υπηρετούν σε αυτά (η οποία λήγει 31/08/2018) κρίνεται ότι δεν είναι δυνατόν να πραγματοποιηθεί την τρέχουσα χρονιά.
Με την ίδια τροπολογία δίνεται το δικαίωμα μετάθεσης στους/στις εκπαιδευτικούς των Πειραματικών και Πρότυπων Σχολείων από την τρέχουσα χρονιά, εφόσον έχουν καταθέσει σχετική αίτηση. Σημειώνεται ότι η παράταση της θητείας δεν θα ισχύσει για όσους/ες μετατεθούν εντός του 2018.
Με τροπολογία που αυτή την εβδομάδα εισάγεται στη Βουλή προωθείται η παράταση της θητείας των εκπαιδευτικών που υπηρετούν στα Πειραματικά και Πρότυπα Σχολεία για ένα σχολικό έτος, δηλαδή έως τις 31/08/2019. Ενόψει των γενικότερων αλλαγών που έχουν σχεδιαστεί και
Τελευταία Νέα
ΣΧΕΤΙΚΑ Νέα
Ακολουθήστε το epiloges.tv στο Google News και δείτε όλες τις
τελευταίες Ειδήσεις από τις Σέρρες, την Ελλάδα και τον Κόσμο.
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ













