Ποια ονόματα ακούγονται για το ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ


Στην Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ που συνεδριάζει στις 12 το μεσημέρι στην Κουμουνδούρου, θα κλείσουν σε μεγάλο βαθμό τα ψηφοδέλτια για τις εθνικές εκλογές.

 

 

Στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας φέρεται να έχουν ήδη «κλειδώσει» κάποιες θέσεις, όμως ερωτηματικό παραμένει ποιος θα είναι τελικά ο επικεφαλής. Οι πληροφορίες των τελευταίων ημερών ήθελαν τον Πρωθυπουργό να είχε καταλήξει στην Έφη Αχτσιόγλου, η οποία θα αναλάβει και καθήκοντα εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ κατά την προεκλογική περίοδο. Ωστόσο, νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν αποκλείεται να βρεθεί στην πρώτη θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας ο πρώην ευρωβουλευτής του Ποταμιού Γιώργος Γραμματικάκης.

 

  

 

 

 

Πάντως η κ. Αχτσιόγλου φαίνεται να έχει εξασφαλίσει μια θέση στο Επικρατείας, ανεξαρτήτως εάν τελικά θα είναι ή όχι επικεφαλής. Στο Επικρατείας θα ενταχθεί όπως όλα δείχνουν και ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης, ωστόσο πληροφορίες της τελευταίας στιγμής αναφέρουν ότι ενδέχεται να κατέβει και στη Β’ Αθήνας.

Σε εκλόγιμη θέση στο Επικρατείας θα βρεθεί κατά πάσα πιθανότητα και ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Ευάγγελος Αποστολάκης, παρότι υπάρχουν σκέψεις να κατέβει στο Ρέθυμνο. Τέλος, πληροφορίες αναφέρουν ότι στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας θα συμπεριληφθεί και ο Νάσος Ηλιόπουλος. Ωστόσο θα βρεθεί σε τιμητική και μη εκλόγιμη θέση, καθώς θα ασχοληθεί με τον Δήμο Αθηναίων, ως αντιπολίτευση. Ενδεχομένως να υπάρξει και άλλο πρόσωπο στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας που θα εκπροσωπεί την Προοδευτική Συμμαχία. Τις τελευταίες ώρες ακούγεται το όνομα του Νίκου Μπίστη, ο οποίος είναι πιθανόν να είναι επίσης υποψήφιος σε μη εκλόγιμη θέση.

Πιθανότητες για μια θέση στο Επικρατείας έχει και ο Δημήτρης Χατζησωκράτης από τη ΔΗΜΑΡ.

 

enikos.gr

Αφήστε κάποιο σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *