Πώς στήθηκε η δολοφονική ενέδρα στον Γιώργο Καραϊβάζ – Δείτε εικόνες από το σημείο

Όλο το χρονικό της δολοφονίας του γνωστού δημοσιογράφου


Ενέδρα έξω από το σπίτι του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ, στον Άλιμο, είχαν στήσει οι δράστες οι οποίοι τον πυροβόλησαν και τον σκότωσαν στις 14:15 το μεσημέρι.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, οι δράστες ήταν δύο που επέβαιναν σε δίκυκλο, πιθανότατα τύπου σκούτερ.

Την ώρα που ο δημοσιογράφος έφτανε στην είσοδο της πολυκατοικίας όπου διέμενε, στην οδό Θέμου Άννινου 29, οι δράστες τον πλησίασαν και ένας από αυτούς τον πυροβόλησε πολλές φορές με πιστόλι με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει θανάσιμα.


Babis


Οι δράστες μετά τη δολοφονία εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση, σύμφωνα με το news.gr

Στο σημείο βρίσκονται αξιωματικοί της Ασφάλειας καθώς και κλιμάκιο της διεύθυνσης εγκληματολογικών ερευνών, ενώ η περιοχή έχει αποκλειστεί προκειμένου να ερευνηθεί ο χώρος.

Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, τουλάχιστον σε επίπεδο αστυνομικό, ο δημοσιογράφος δεν είχε αναφέρει ότι δεχόταν απειλές και δεν είχε υποβάλει ποτέ αίτημα για αστυνομική φύλαξη.

Καραϊβάζ δολοφονια2 1
δολοφονια καραιβαζ
ΕλλάδαΠώς στήθηκε η δολοφονική ενέδρα στον Γιώργο Καραϊβάζ – Δείτε εικόνες από...

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Γρεβενά: “Kυρατζήδων μονοπάτια” στα βουνά με μηχανές

Ξεκίνησε χθες και θα διαρκέσει έως και την Κυριακή...

Θεσσαλονίκη: 12ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ψαρέματος με φελλό στη Νέα Παραλία

Σε εξέλιξη από σήμερα το πρωί το 12ο Πανελλήνιο...

“Εφυγε” ο ηθοποιός Δημήτρης Κολοβός

“Έφυγε” από την ζωή ο ηθοποιός Δημήτρης Κολοβός, αδελφός...

Το περιβαλλοντικό μονοπάτι της Παλιάς Καβάλας: Ένας φυσικός θησαυρός

Μόλις 15 χιλιόμετρα από την πόλη της Καβάλας, στην...

Τελευταία Νέα