Πρ. ΓΣΕΒΕΕ: Θολός και δύσκολος ο χειμώνας για την εστίαση- video

Μπορεί οι εσωτερικοί χώροι των καταστημάτων να έχουν ανοίξει για τους πλήρως εμβολιασμένους, σύμφωνα όμως με τον πρόεδρο της ΓΣΕΒΕΕ Γιώργο Καββαθά, η εστίαση ξαναμπαίνει σε καθεστώς mini lockdown μέχρι να έρθει και πάλι η άνοιξη καθώς μεγάλο ποσοστό πολιτών είναι ανεμβολίαστο.

Θολός και δύσκολος αναμένεται να είναι για μια ακόμη χρονιά ο φετινός χειμώνας  για τα καταστήματα της εστίασης. Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΓΣΕΒΕΕ Γιώργο Καββαθά, ξαναμπαίνουν σε καθεστώς mini lockdown μέχρι να ξαναέρθει η άνοιξη.

Ο κ. Καββαθάς  λέει πως δεν θα υπάρχει πληρότητα στους εσωτερικούς  χώρους των καταστημάτων καθώς μεγάλο ποσοστό πολιτών είναι ανεμβολίαστο.



Babis

Για τον λόγω αυτό η  Πανελλήνια Ομοσπονδία Εστιατόρων και Συναφών Επαγγελμάτων ζητά αντισταθμιστικά μέτρα από την κυβέρνηση.

ΕλλάδαΠρ. ΓΣΕΒΕΕ: Θολός και δύσκολος ο χειμώνας για την εστίαση- video

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Belles Historic Trail: Από καλά, καλύτερα! – Δείτε τα αποτελέσματα – φωτο

Περισσότεροι από 350 αθλητές και φίλοι του ορεινού και...

ΠΟΕΔΗΝ: Συμμετέχουμε με 24ωρη απεργία στις εκδηλώσεις της Πρωτομαγιάς

Με απεργιακή συγκέντρωση για την Αθήνα στην Πλατεία Κοραή...

Εικόνα εγκατάλειψης σε χωριά της Φλώρινας – Η ανεργία διώχνει τους νέους

Δρόμοι έρημοι, κτίρια εγκαταλελειμμένα και σχολεία κλειστά αντικρίζει κανείς...

Τελευταία Νέα