Για το θέμα που δημιουργήθηκε με τον ορισμό του κ. Μερετούδη ως αντιδημάρχου καθώς είχε και την ιδιότητα του γραμματέα του Δ.Σ  τοποθετήθηκε στην έναρξη της χθεσινής ειδικής συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου ο δήμαρχος Αλέξανδρος Χρυσάφης  κάνοντας λόγο για παράβλεψη. Κάτι που οδήγησε τον κ. Χρυσάφη στην ανάκληση της αρχικής απόφασης.

Ο δήμαρχος έκανε λόγο για παράβλεψη και με απόφαση του με ημερομηνία 8-1-2022 η οποία αναρτήθηκε  στην  διαύγεια το βράδυ του Σαββάτου τα καθήκοντα του κ. Μερετούδη ως Αντιδήμαρχος ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΔΟΜΗΣΗΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΛΑΪΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ» μεταβιβάστηκαν στον Αντιδήμαρχο «ΕΡΓΩΝ, ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΩΝ» κ. Γιώργο Νυχτοπάτη.

Με τον Πρόεδρος του ΔΣ κ. Βασίλη Κατιρζτόγλου σε σημερινή του τοποθέτηση να διερωτάται ποια ήταν η ουσιαστική επίδραση του θέματος που ανέκυψε κατά την οποία ζημιώθηκε ο Δήμος. 

Ο κ. Κατιρτζόγλου στη συνέχεια ανέφερε ότι ο Δήμος Σερρών έχει καταστεί σε Πανελλήνιο Πρωταθλητή σε ότι αφορά τις εντάξεις του σε  επιδοτούμενα προγράμματα και  χρηματοδοτήσεις  ενώ στη συνέχεια διερωτάται ποια σκοπιμότητα υποκρύπτεται πίσω από όλο αυτό.


Ακολουθήστε το epiloges.tv στο Google News και δείτε όλες τις
τελευταίες Ειδήσεις από τις Σέρρες, την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Views: 103