33.6 C
Serres

Προειδοποίηση προς όλους από τον Δήμαρχο Σερρών: “Οι ηθικοί αυτουργοί των παραβατικών συμπεριφορών θα μας έχουν απέναντι!”

Date:

Άνδρες της Δημοτικής Αστυνομίας Σερρών διενεργούν έλεγχο και επιβάλουν τα προβλεπόμενα πρόστιμα για άσκοπη μετακίνηση, σε “μετανάστες” από την δομή φιλοξενίας Κλειδί Σιντικής που κυκλοφορούσαν και σήμερα ασκόπως στην πόλη μας.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Σερρών, Βασίλη Κατιρτζόγλου, αποτελεί πρόκληση το γεγονός ότι κάποιοι επιμένουν να ισχύσουν για τους “μετανάστες” άλλοι κανόνες, περισσότερο ελαστικοί.

“Αυτό δεν θα το επιτρέψουμε ποτέ, οι Νόμοι που ισχύουν για τους Δημότες μας, ισχύουν αυτονόητα και για τους “μετανάστες”. Τις τελευταίες δυο εβδομάδες, από τότε δηλαδή που η δημοτική μας αστυνομία απέκτησε την αρμοδιότητα επιβολής προστίμων, μέχρι σήμερα έχουν επιβληθεί δεκάδες πρόστιμα και έχουν διενεργηθεί πολλαπλάσιοι έλεγχοι. Η βούληση του Δημάρχου και της Δημοτικής μας Αρχής για την τήρηση της νομιμότητας είναι αδιαπραγμάτευτη”, επισημαίνει ο κος Κατιρτζόγλου

“Εδώ έχουμε υγειονομικό πόλεμο και κάποιοι συνεχίζουν το βιολί τους…,” τονίζει ο δήμαρχος Σερρών, Αλέξανρος Χρυσάφης

Διαβάστε την δημοσίευση του Δημάρχου Σερρών

 
“Έχουμε πει εδώ και καιρό: ότι ισχύει για κάθε Έλληνα πολίτη θα ισχύει και για τους αλλοδαπούς!
Είναι απαράδεκτο την στιγμή που η συντριπτική πλειοψηφία των συμπολιτών μου συμμορφώνεται με τα περιοριστικά μέτρα, κάποιοι “υπεύθυνοι”- ΑΝΕΥΘΥΝΟΙ να επιμένουν να μεταφέρουν στην πόλη μας δεκάδες μετανάστες από την δομή στο Κλειδί, που είναι δίπλα στο Σιδηρόκαστρο, για βόλτες και ψώνια, την στιγμή που οι άνθρωποι αυτοί μπορούν να τα πραγματοποιήσουν από το Σιδηρόκαστρο.
Και μην ισχυριστεί κάποιος “ανευθυνουπεύθυνος” ότι έρχονται για προγραμματισμένες εργασίες σε υπηρεσίες, γιατί ΚΑΝΕΝΑΣ μα ΚΑΝΕΝΑΣ από αυτούς που ελέγχονται, μέρες τώρα, δεν έρχεται για τέτοιους λόγους!
Έχω δώσει σαφείς εντολές ΚΑΙ σήμερα, όπως κάθε μέρα από τότε που δόθηκε η αρμοδιότητα, στην Δημοτική Αστυνομία να επιβάλει πρόστιμα σε όποιον δεν τηρεί τα μέτρα!
Κανένας δεν είναι υπεράνω του νόμου, είτε είναι Έλληνας είτε αλλοδαπός!
Και δεν αναφέρομαι μόνο σ’ αυτούς τους δυστυχισμένους ανθρώπους, που στο κάτω κάτω δεν επιλέγουν οι ίδιοι που θα πάνε, αλλά σε κάποιους άλλους που αποφασίζουν γι’ αυτούς, βάζοντας την ζωή τους σε κίνδυνο όπως και των συμπολιτών μου.
Οι ηθικοί και κύριοι αυτουργοί αυτών των παραβατικών συμπεριφορών θα μας έχουν απέναντι!
Για μας αυτό αποτελεί ΚΟΚΚΙΝΗ ΓΡΑΜΜΗ!
Και η προειδοποίηση αυτή είναι ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: (Διευθυντές Δομών, Αυτοδιοικητικοί, Αλληλέγγυοι, ΔΟΜ, Υπουργείο κλπ.), ΟΠΟΙΑ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΕΧΟΥΝ!
Και επειδή μάλλον κάποιοι κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν, θα το καταλάβουν με τον πιο εμφατικό τρόπο τις επόμενες μέρες…”

ΠολιτικήΤοπική ΑυτοδιοίκησηΠροειδοποίηση προς όλους από τον Δήμαρχο Σερρών: "Οι ηθικοί αυτουργοί των παραβατικών...

Μοίρασε τη δημοσίευση:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Κάνε Εγγραφή!

Τελευταία Νέα

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Τα νέα μέλη των Επιτροπών Ποιότητας Ζωής και Ανάπτυξης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας

Στη σύσταση και τον ορισμό της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής...

Διανομή τροφίμων από τον Δήμο Σερρών σε άπορες μονογονεϊκές οικογένειες – video

Σε διανομή τροφίμων σε άπορες μονογονεϊκές οικογένειες θα προχωρήσει...

Δήμος Σερρών: Δωρεάν self test στο προσωπικό καθαριότητας των σχολείων- video

Οι σχολικές καθαρίστριες όλο το προηγούμενο διάστημα έδωσαν τον...