Μ’ αυτά τα λόγια απαντά σήμερα στην Ελένη Μωραΐτη, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Σερρών Βασίλης Κατιρτζόγλου, στο ζήτημα που προέκυψε με την αποχώρηση των δημοσιογράφων από την αίθουσα της ΚΕΔΗΣ κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός.
 
Ο κύριος Κατιρτζόγλου είχε αναφέρει την περασμένη Τετάρτη μετά την τοποθέτηση της δημοτικής συμβούλου Παναγιώτας Καλώτα ότι γιατο ζήτημα υπάρχουν δύο εναλλακτικές προτάσεις, προκειμένου να μην σημειώνεται συνωστισμός στην αίθουσα. Ή οι συνεδριάσεις να γίνονται με τηλεδιάσκεψη ή να αποχωρήσουν τα μέσα ενημέρωσης.
 

ΚΑΤΙΡΤΖΟΓΛΟΥ: ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΥ Δ.Σ.

Ο κύριος Κατιρτζόγλου ξεκαθαρίζει ότι οι δημοσιογράφοι θα βρίσκονται στην αίθουσα της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου με τη δική του άδεια κανονικά και τόνισε ότι αυτό που ειπώθηκε από πλευρά του ήταν ένα ρητορικό ερώτημα.
 

ΚΑΤΙΡΤΖΟΓΛΟΥ: ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΏΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου προχώρησε ένα βήμα παραπάνω κάνοντας λόγο για μια ανεξήγητη δολιότητα και σκοπιμότητα που σκοπό έχει τη διαστρέβλωση της πραγματικότητας.