Μια νέα προκήρυξη βρίσκεται στον «αέρα» αυτές τις ημέρες και αφορά στην πρόσληψη διδακτικού προσωπικού στην Σχολή Αστυφυλάκων στο Τμήμα Δόκιμων Αστυφυλάκων Ρεθύμνου. Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων είναι έως και ... Περισσότερα

Epiloges Press

Epiloges Press

Μια νέα προκήρυξη βρίσκεται στον «αέρα» αυτές τις ημέρες και αφορά στην πρόσληψη διδακτικού προσωπικού στην Σχολή Αστυφυλάκων στο Τμήμα Δόκιμων Αστυφυλάκων Ρεθύμνου. Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων είναι έως και 10 Ιουνίου.

 

Όπως αναφέρεται, μεταξύ άλλων, στην προκήρυξη:

Η Σχολή Αστυφυλάκων είναι Ανωτέρα Σχολή υπερδιετούς κύκλου σπουδών, που ανήκει στην ανώτερη βαθμίδα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, εδρεύει στην Κομοτηνή του Νομού Ροδόπης, λειτουργεί σε επίπεδο Διεύθυνσης Αστυνομίας και υπάγεται στην Αστυνομική Ακαδημία. Τμήματα Δοκίμων Αστυφυλάκων (Τ.Δ.Α.) λειτουργούν στις πόλεις του Διδυμοτείχου, της Κομοτηνής και του Ρεθύμνου.

Η Σχολή Αστυφυλάκων/Τμήμα Δοκίμων Αστυφυλάκων Ρεθύμνου λαμβάνοντας υπόψη τις διατάξεις:…………………..

ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ

την πρόσληψη με επιλογή, διδακτικού προσωπικού με ωριαία αποζημίωση για κάλυψη των εκπαιδευτικών αναγκών του, κατά την 2η εκπαιδευτική περίοδο της θεωρητικής εκπαίδευσης του Γ΄ Εξαμήνου και καλούν αυτούς όπως υποβάλλουν

σχετική αίτηση.

Β. ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ

Οι υποψήφιοι πρέπει να πληρούν τα παρακάτω απαιτούμενα γενικά προσόντα:

 

Advertisement
MEGA
  • Να έχουν την Ελληνική ιθαγένεια ή την ιθαγένεια Κράτους Μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

  • Να μην έχουν στερηθεί τα πολιτικά τους δικαιώματα.

  • Να μην εμπίπτουν στις διατάξεις των άρθρων 8 και 9 του Ν. 3528/2007 (ΦΕΚ Α-26/09-02-2007), όπως ισχύει.

  • Να έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις ή να έχουν νόμιμα απαλλαγεί από αυτές (για τους άρρενες υποψηφίους).

  • Να μην έχουν υπερβεί το 67ο έτος της ηλικίας τους κατά την 31η Δεκεμβρίου του έτους διορισμού τους.

  • Σε περίπτωση που κατέχουν δημόσια θέση, να μην υπόκεινται στους περιορισμούς των νόμων περί πολυθεσίας.

  • Να πληρούν τα προβλεπόμενα από τον Υπαλληλικό Κώδικα προσόντα και να μην εμπίπτουν στα κωλύματα διορισμού αυτού (Κεφ. Α’ Ν. 3528/2007 ΦΕΚ Α -26/9-2-2007), όπως ισχύει.

  • Να έχουν υγεία και αρτιμέλεια, που να επιτρέπουν την άσκηση των καθηκόντων που πρόκειται να τους ανατεθούν και να μην πάσχουν από λοιμώδη ή μεταδοτικά νοσήματα.

  • Οι υποψήφιοι/-ες, που δεν προέρχονται από Αστυνομικούς, πρέπει υποχρεωτικά να κατέχουν τίτλο σπουδών Ελληνικού ή ισότιμου αναγνωρισμένου αλλοδαπού Πανεπιστημίου, που να ανταποκρίνεται στο γνωστικό αντικείμενο που επιθυμούν – αιτούνται να διδάξουν.

  • Οι υποψήφιοι/-ες εν ενεργεία Αστυνομικοί θα πρέπει να έχουν αξιολογηθεί ως «εξαίρετοι» κατά τα τρία τελευταία έτη (σε περίπτωση που δεν έχουν λόγω πραγματικού χρόνου υπηρεσίας αξιολογηθεί για τρία έτη, θα πρέπει να έχουν αξιολογηθεί ως «εξαίρετοι», είτε κατά το τελευταίο έτος, είτε κατά τα δύο τελευταία έτη).

  • Οι υποψήφιοι/-ες εν ενεργεία Αστυνομικοί θα πρέπει να έχουν κριθεί ευμενώς από τα αρμόδια Συμβούλια κατά την τελευταία κρίση.

  • Οι υποψήφιοι/-ες εν ενεργεία Αστυνομικοί να μην έχουν τιμωρηθεί για πειθαρχικά παραπτώματα. Σε περίπτωση κατά την οποία ο αριθμός των προκηρυχθεισών θέσεων δεν καλυφθεί από υποψηφίους/-ες με το εν λόγω προσόν, τότε θα εξετάζεται το ενδεχόμενο διορισμού υποψηφίου αιτούντα, ο οποίος/-α έχει τιμωρηθεί για πειθαρχικό παράπτωμα, το οποίο επισύρει την επιβολή κατώτερης πειθαρχικής ποινής.

  • Οι υποψήφιοι/-ες εν συντάξει Αστυνομικοί, Στρατιωτικοί κ.λπ. θα πρέπει να έχουν αποστρατευτεί ως ευδοκίμως τερματίσαντες τη σταδιοδρομία τους.

  • Οι υποψήφιοι/-ες εν συντάξει Αστυνομικοί ή Στρατιωτικοί κ.λπ. θα πρέπει να διαθέτουν επαγγελματική πείρα και μόρφωση στο γνωστικό αντικείμενο που επιθυμούν – αιτούνται να διδάξουν η οποία να προκύπτει από την Υπηρεσία τους στο Σώμα και την επιμόρφωσή τους στο ίδιο αντικείμενο και να διαθέτουν διδακτική ικανότητα και πείρα.

Δείτε αναλυτικά:

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ -ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ

 

πηγή aftodioikisi.gr


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Λάρισα: Σοβαρά προβλήματα από την κακοκαιρία στα παράλια του νομού

01/02/26 11:17 μμ

Λάρισα: Σοβαρά προβλήματα από την κακοκαιρία στα παράλια του νομού

Ο Ντέβιντ Μπαντιέλ φέρνει τις γάτες στο προσκήνιο στη σειρά «David Baddiel: Cat Man»

01/02/26 11:11 μμ

Ο Ντέβιντ Μπαντιέλ φέρνει τις γάτες στο προσκήνιο στη σειρά «David Baddiel: Cat Man»

Αντίπαλος ΠΑΟΚ: «Σκόνταψε» στη Μαδρίτη η Θέλτα

01/02/26 11:05 μμ

Αντίπαλος ΠΑΟΚ: «Σκόνταψε» στη Μαδρίτη η Θέλτα

Πυροσβεστική Υπηρεσία Σερρών: Ενημέρωση βιβλίου εθιμοτυπίας- Ποιοι καταλαμβάνουν θέσεις ευθύνης

01/02/26 10:59 μμ

Πυροσβεστική Υπηρεσία Σερρών: Ενημέρωση βιβλίου εθιμοτυπίας- Ποιοι καταλαμβάνουν θέσεις ευθύνης

Η Κάτια Δανδουλάκη αποκάλυψε γιατί δεν παντρεύτηκε με τον Νίκο Γαλανό

01/02/26 10:52 μμ

Η Κάτια Δανδουλάκη αποκάλυψε γιατί δεν παντρεύτηκε με τον Νίκο Γαλανό

Υπαπαντή του Κυρίου: Τι γιορτάζουμε στις 2 Φεβρουαρίου

01/02/26 10:45 μμ

Υπαπαντή του Κυρίου: Τι γιορτάζουμε στις 2 Φεβρουαρίου

Ναός Αγίου Φραγκίσκου στην Κέρκυρα: Ένα θρησκευτικό μνημείο 800 ετών, χώρος Γραμμάτων και Τεχνών

01/02/26 10:38 μμ

Ναός Αγίου Φραγκίσκου στην Κέρκυρα: Ένα θρησκευτικό μνημείο 800 ετών, χώρος Γραμμάτων και Τεχνών

Π. Μαρινάκης: Η στάση των κομμάτων στη Συνταγματική Αναθεώρηση θα αποτελέσει κριτήριο πολιτικής ευθύνης

01/02/26 10:25 μμ

Π. Μαρινάκης: Η στάση των κομμάτων στη Συνταγματική Αναθεώρηση θα αποτελέσει κριτήριο πολιτικής ευθύνης

ΗΠΑ: Ο 5χρονος που είχε συλλάβει η αστυνομία μετανάστευσης, επέστρεψε σπίτι του στη Μινεάπολη μετά από μια εβδομάδα κράτησης

01/02/26 10:22 μμ

ΗΠΑ: Ο 5χρονος που είχε συλλάβει η αστυνομία μετανάστευσης, επέστρεψε σπίτι του μετά από μια εβδομάδα κράτησης

Δράμα: Ολοκληρώθηκε ο απεγκλωβισμός δεκάδων επισκεπτών στο Φαλακρό

01/02/26 10:16 μμ

Δράμα: Ολοκληρώθηκε ο απεγκλωβισμός δεκάδων επισκεπτών στο Φαλακρό

ΠΑΟΚ-Πανσερραϊκός 4-1

01/02/26 10:12 μμ

ΠΑΟΚ – Πανσερραϊκός 4-1

Απαγορεύεται η κυκλοφορία οχημάτων στον δρόμο Σερρών – Λαϊλιά λόγω χιονόπτωσης και παγετού

01/02/26 10:08 μμ

Απαγορεύεται η κυκλοφορία οχημάτων στον δρόμο Σερρών – Λαϊλιά λόγω χιονόπτωσης και παγετού