Πρώτο κουδούνι αύριο για δημοτικά και νηπιαγωγεία- Σε ετοιμότητα ο Δήμος Σερρών (video)Ξεκινούν και πάλι τη λειτουργία τους μετά από περίπου 80 ημέρες τα Δημοτικά σχολεία και τα Νηπιαγωγεία του Δήμου Σερρών

 

Το Τμήμα Παιδείας, οι υπηρεσίες πρασίνου και καθαριότητας, και συνολικά η Δημοτική Αρχή προγραμμάτισαν και υλοποίησαν το σχέδιο του προγραμματισμού επανέναρξης των σχολικών μονάδων με την ίδια μεθοδικότητα, που έπραξαν και για τα Γυμνάσια και Λύκεια.

Σύμφωνα με το δήμο κόπηκαν τα χόρτα από όλες τις αυλές, υπάρχει αντισηπτικό υγρό για όλα τα σχολεία, μάσκες για το προσωπικό ενώ και οι σχολικές καθαρίστριες επέστρεψαν για να προσφέρουν έγκαιρα τις υπηρεσίες τους.

 

Ωστόσο έντονες είναι οι επιφυλάξεις των εκπαιδευτικών, για το κατά πόσο θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα.

Όπως δήλωσε σχετικά ο Εντεταλμένος Σύμβουλος του Τμήματος Παιδείας του Δήμου Σερρών, Δημήτρης Σιαμάγκας:

«Είμαστε σίγουροι ότι τα σχολεία για τους μαθητές της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης θα αποτελέσουν ασφαλές και χαρούμενο περιβάλλον μάθησης τόσο με τις φροντίδες των ανθρώπων του Δήμου Σερρών όσο και με το ενδιαφέρον των εκπαιδευτικών και των εργαζομένων καθαριότητας. Η γνώση και η προετοιμασία θα νικήσει και πάλι το φόβο. Καλή αρχή για τα παιδιά μας και τους εκπαιδευτικούς μας!».

 


 

Εκκρεμούν τα έξοδα κηδείας για χιλιάδες ασφαλισμένους και συνταξιούχους του ΟΓΑ (video)

 

Αφήστε κάποιο σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *