Τα «λιοντάρια» συνέχισαν την ξέφρενη πορεία τους στο φετινό πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΑΜΑΘ διατηρώντας το αήττητο στo τέλος του πρώτου γύρου με το απόλυτο ρεκόρ 11×11 νικών, κερδίζοντας τον άτυπο τίτλο ... Περισσότερα

Συντάκτης: Epiloges Press

Συντάκτης: Epiloges Press

Τα «λιοντάρια» συνέχισαν την ξέφρενη πορεία τους στο φετινό πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΑΜΑΘ διατηρώντας το αήττητο στo τέλος του πρώτου γύρου με το απόλυτο ρεκόρ 11×11 νικών, κερδίζοντας τον άτυπο τίτλο του «πρωταθλητή χειμώνα».

 

Στο αγωνιστικό μέρος αντιμετώπισαν στο κλειστό της Ομόνοιας την ιστορική ομάδα του Κ.Α.Ο. Δράμας.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε πολύ νευρικά, αφού οι Δραμινοί προηγήθηκαν στο σκορ με 0-8. Οι «κόκκινοι» μείωσαν στο καλάθι με το τέλος της πρώτης περιόδου (15-17), «χάνοντας» ωστόσο το μεγάλο τους «ατού» Φίλιππο Συμεωνίδη που αποβλήθηκε με δεύτερη τεχνική ποινή!

 

Το δεύτερο δεκάλεπτο συνεχίστηκε με τον ίδιο ρυθμό, με τους διαιτητές να χρεώνουν συνολικά 7 τεχνικές ποινές (3-4) στους δύο αντιπάλους και τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου με ένα μόλις πόντο διαφορά (35-36).

Οι παίκτες του Φώτη Κοκολιού φαινόταν να έχουν χάσει τη συγκέντρωση και τα «πατήματά» τους στον αγωνιστικό χώρο, ενώ οι αντίστοιχοι του ΚΑΟΔ, με οδηγό και σκόρερ τον έμπειρο Μανιώτη που πέτυχε συνολικά 35 πόντους με 5 εύστοχα τρίποντα, προέβαλαν σθεναρή αντίσταση σε έναν αγώνα που εξελίχθηκε σε σκληρό ντέρμπι και στο τρίτο δεκάλεπτο (52-51).

Στο πιο κρίσιμο όμως σημείο της αναμέτρησης μέτρησε -και πάλι- το «βάθος» στον πάγκο, το ταλέντο και η φυσική κατάσταση. Στην τέταρτη περίοδο τα «λιοντάρια» πάτησαν το «γκάζι» στην επίθεση και με μπροστάρη τον Πεχλιβάνη που «βομβάρδιζε» με κάθε τρόπο το αντίπαλο καλάθι, πέτυχαν ένα επί μέρους σκορ 29-13 και κέρδισαν πανάξια το ροζ φύλο αγώνα.
Ο προπονητής της ομάδας κ. Φ. Κοκολιός δήλωσε μετά το τέλος της αναμέτρησης: «Δυστυχώς χρειάστηκε να περάσουν τριάντα αγωνιστικά λεπτά για να βρούμε τα πατήματά μας και να τηρήσουμε το πλάνο που ετοιμάσαμε όλη την εβδομάδα.

Ξεκινήσαμε το παιχνίδι νωθροί και χωρίς την απαραίτητη συγκέντρωση, ενώ οι 4 τεχνικές ποινές που δεχθήκαμε συνολικά και η αποβολή του Συμεωνίδη στην πρώτη περίοδο επέφεραν πρόσθετο εκνευρισμό στην ομάδα. Παρά την «κακή μέρα» στην οποία βρεθήκαμε, καταφέραμε να ανατρέψουμε την κατάσταση που είχαμε και να πάρουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.»
Διαιτητές: Δημάδης – Νέδογλου

Advertisement
Babis

 

Δεκάλεπτα: 15-17, 20-19, 17-14, 29-13 (τελικό: 81-63)

 

Πανσερραϊκός ΚΡΙ ΚΡΙ (Φ. Κοκολιός): Ιωσηφίδης, Παρχαρίδης 3(1), Πεχλιβάνης 28(5), Πεχλιβάνος, Σταματόπουλος 13, Συμεωνίδης, Τράκας 14, Τσανάκας, Φραγκούλης, Χατζηστεφάνου 17(2), Χορτομάρης 6(2).

 

M.V.P: Πεχλιβάνης Κώστας

 

 

 


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μαρμελάδα σύκο

26/08/25 12:02 πμ

Μαρμελάδα σύκο

Οικουμενικός Πατριάρχης: Συναντήθηκε με τον πρωθυπουργό της Σουηδίας στη Στοκχόλμη

25/08/25 11:57 μμ

Οικουμενικός Πατριάρχης: Συναντήθηκε με τον πρωθυπουργό της Σουηδίας στη Στοκχόλμη

Φορολογικές ελαφρύνσεις στη ΔΕΘ: Αυξήσεις σε μισθούς και συντάξεις από τον Ιανουάριο 2026

25/08/25 11:50 μμ

Φορολογικές ελαφρύνσεις στη ΔΕΘ: Αυξήσεις σε μισθούς και συντάξεις από τον Ιανουάριο 2026

Δοκιμασμένοι τρόποι να αφαιρέσετε  τις γρατζουνιές από τα γυαλιά σας

25/08/25 11:30 μμ

Δοκιμασμένοι τρόποι να αφαιρέσετε  τις γρατζουνιές από τα γυαλιά σας

25/08/25 11:29 μμ

Ειρήνη Μουρτζούκου: Νέα τροπή στην υπόθεση – Θα κατονομάσει τον δολοφόνο του Παναγιώτη

25/08/25 11:24 μμ

Βόλος: Ο 13χρονος γιος πάλεψε με τον πατέρα του για να σώσει τη μητέρα του

Φώτης Σπύρος: Το μήνυμα ζωής μετά τη μάχη με τον καρκίνο του παχέος εντέρου

25/08/25 11:12 μμ

Φώτης Σπύρος: Το μήνυμα ζωής μετά τη μάχη με τον καρκίνο του παχέος εντέρου

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν στις 26 Αυγούστου

25/08/25 11:03 μμ

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν στις 26 Αυγούστου

Προφυλακίστηκαν οι 5 Τούρκοι μαφιόζοι: Αρνούνται ότι διακινούσαν ναρκωτικά - Τι υποστήριξαν

25/08/25 11:00 μμ

Προφυλακίστηκαν οι 5 Τούρκοι μαφιόζοι: Αρνούνται ότι διακινούσαν ναρκωτικά – Τι υποστήριξαν

Κούραση: Με ποιες αλλαγές στη διατροφή θα την αντιμετωπίσετε

25/08/25 10:55 μμ

Κούραση: Με ποιες αλλαγές στη διατροφή θα την αντιμετωπίσετε

Ξέφυγες το σαββατοκύριακο με το φαγητό; Δες τι συμβουλεύει μια διαιτολόγος

25/08/25 10:47 μμ

Ξέφυγες το σαββατοκύριακο με το φαγητό; Δες τι συμβουλεύει μια διαιτολόγος

Γεραπετρίτης: Υπό οποιαδήποτε συνθήκη, η Ελλάδα δεν πρόκειται να δεχθεί παραβίαση κυριαρχικών δικαιωμάτων

25/08/25 10:38 μμ

Γεραπετρίτης: Υπό οποιαδήποτε συνθήκη, η Ελλάδα δεν πρόκειται να δεχθεί παραβίαση κυριαρχικών δικαιωμάτων