- Διαφήμιση -

Σέρρες- Α. Βάκαλος: Λογικά τα μπόνους στους γιατρούς για τους εμβολιασμούς-video

Τα οικονομικά κίνητρα για τους ιδιώτες γιατρούς προκειμένου να συμμετάσχουν στην εκστρατεία εμβολιασμού που ανακοίνωσε ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας σχολίασε ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Σερρών, Άγγελος Βάκαλος.

  «Οι γιατροί θα αμείβονται με 20 ευρώ για κάθε εμβολιασμό που κάνουν στα ιατρεία τους, ενώ για τους κατ’ οίκων εμβολιασμούς η αντίστοιχη αμοιβή θα είναι 50 ευρώ ανέφερε ο κύριος Κικίλιας, ο οποίος μίλησε στο OPEN. Τα οικονομικά κίνητρα θα βοηθήσουν για να δίνουν εμβολιασμοί σε κατάκοιτους πολίτες λέγοντας ωστόσο ότι την περασμένη εβδομάδα ιδιώτες γιατροί είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον για κατ οίκον εμβολιασμούς. Σε ότι αφορά τα μπόνους που δίνει το Υπ Υγείας χαρακτηρίστηκαν από τον κύριο Βάκαλο λογικά.

Σύμφωνα, με τον κύριο Βάκαλο υπάρχουν στο Νομό Σερρών κατάκοιτοι συμπολίτες μας που θα πρέπει να εμβολιαστούν αφού πρόκειται για ευπαθείς ομάδες πολιτών.

- Διαφήμιση -Ακολουθήστε το epiloges.tv στο Google News και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις Σέρρες, την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Exit mobile version