Σέρρες: Αίτημα ένταξης 14 κοινοτήτων στις περιοχές με ειδικά και φυσικά μειονεκτήματα (video)

Επιστολή στον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων Σταύρο Αραχωβίτη απέστειλε ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών Γιάννης Μωυσιάδης με το κείμενο να υπογράφουν και οι 14 εκπρόσωποι των τοπικών κοινοτήτων που οι περιοχές τους μένουν εκτός του μέτρου της εξισωτικής αποζημίωσης.

 

Στην επιστολή οι υπογράφοντες καλούν τον κύριο Αραχωβίτη να εντάξει και τις 14 κοινότητες στις περιοχές με φυσικά και ειδικά μειονεκτήματα.

 

 

«Σας είναι γνωστή η δύσκολη κατάσταση που υπάρχει στον αγροτικό κόσμο.

 

Το εισόδημα μειώνεται, ο πληθυσμός συρρικνώνεται, η ύπαιθρος ερημώνει. Κάθε υποχώρηση από την υπάρχουσα, ήδη δύσκολη οικονομική κατάσταση, αγγίζει, πλέον, τη δυνατότητα επιβίωσης των παραγωγών μας.



Babis

 

Για τους παραπάνω λόγους, ύστερα από σύσκεψη εκπροσώπων των παραπάνω Κοινοτήτων, ζητούμε την ένταξη και αυτών των 14 Κοινοτήτων στις περιοχές με φυσικά και ειδικά μειονεκτήματα» αναφέρει το έγγραφο που εστάλη στον Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

 

 

 

 

ΠολιτικήΑγροτικάΣέρρες: Αίτημα ένταξης 14 κοινοτήτων στις περιοχές με ειδικά και φυσικά μειονεκτήματα...

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

ΥΠΑΑΤ: Πρόγραμμα με ενίσχυση 40 ευρώ το στρέμμα για τους βαμβακοπαραγωγούς 

Σε έναν «καφέ εργασίας» με περισσότερους από 50 αγρότες...

ΥΠΕΝ: Από σήμερα η υποβολή αιτήσεων για το πρόγραμμα «Φωτοβολταϊκά στο χωράφι»

Αφορά όλους τους επαγγελματίες αγρότες Το πρόγραμμα του Υπουργείου Περιβάλλοντος...

Αλλαγές στο ΔΣ του ΕΛΓΑ με απόφαση Αυγενάκη

Ποια πρόσωπα τοποθετούνται σε ποιες θέσεις Με απόφαση του Υπουργού...

Τελευταία Νέα