Δύο αδελφάκια μαθητές του 8ου Δημοτικού Σχολείου Σερρών, διαγνώστηκαν θετικά στον κορωνοϊό ,όπως ανακοίνωσε αργά της Τετάρτης, 27 Ιανουαρίου. ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων 8ου Δημοτικού Σχολείου των Σερρών.


Η ανακοίνωση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 8ου Δημοτικού Σχολείου Σερρών αναφέρει:


Το περασμένο Σαββατοκύριακο δυο αδερφάκια, μαθητές του σχολείου μας στο Ε1 και Α1, εμφάνισαν (μένοντας από τότε σπίτι) ελαφρά συμπτώματα κι εντέλει σημερινά θετικά στον κορωνοιό. Θεωρητικά, πιθανότητα μετάδοσης του ιού υπήρχε μόνο ίσως την περασμένη Παρασκευή, μα εντέλει ως και σήμερα διασπορά σε συμμαθητές τους φαίνεται πως τελικά ΔΕΝ έγινε.


Για κάθε ενδεχόμενο όμως, με συμβουλή του νομίατρου αποφασίστηκε σήμερα το απόγευμα το κλείσιμο των τμημάτων Α1 και Ε1 μέχρι και την Παρασκευή 5/2.


Έτσι, τα παιδιά του Α1 & Ε1 για αυτό το διάστημα θα παραμείνουν σπίτι κάνοντας τηλεδιδασκαλίες.


Τόσο το Α1 όσο και το Ε1, αύριο Πέμπτη και ώρα 15:00′ θα πρέπει (από κινητό ή tablet ή laptop ή υπολογιστή στο σπίτι) να μπει στο γνωστό σύνδεσμο των εκπαιδευτικών των τμημάτων, όπου θα δοθούν αναλυτικές οδηγίες για το πρόγραμμα και τις ώρες τηλεδιδασκαλιών που θα πρέπει να παρακολουθούν οι μαθητές/-τριες του Α1 και του Ε1 όλο αυτό το διάστημα.
Από αύριο βράδυ να ελέγχετε τακτικά και τα mail σας για τυχόν οδηγίες που ίσως να σας αποστέλλονται κι εκεί”

Ακολουθήστε το epiloges.tv στο Google News και δείτε όλες τις
τελευταίες Ειδήσεις από τις Σέρρες, την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Views: 961