Σέρρες- Αντ. Αντωνιάδης: Δεν αποχώρησα “χωρίς προειδοποίηση”- Εξωθήθηκα σε παραίτησηΣυνεχίζεται ο πόλεμος δηλώσεων ανάμεσα στη διοίκηση του Νοσοκομείου Σερρών και στον πρώην διευθυντή της Πνευμονολογικής Κλινικής και υπεύθυνο covid19 Αντώνη Αντωνιάδη.

 

Στις δηλώσεις του, ο διοικητής Νίκος Φαρμάκης, για την αποχώρηση του  κου Αντωνιάδη, στο δελτίο τύπου που απέστειλε στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, ισχυριζόταν “ότι ο κύριος Αντωνιάδης κατέθεσε την 1η Σεπτεμβρίου αίτηση παραίτησης χωρίς προηγούμενη ενημέρωση και έκανε άμεσα χρήση της κανονικής του αδείας”.

 

«Αντιθέτως, ο Διευθυντής του Πνευμονολογικού Τμήματος κ. Αντωνιάδης, κατέθεσε την 1η Σεπτεμβρίου αίτηση παραίτησης χωρίς προηγούμενη ενημέρωση και έκανε άμεσα χρήση της κανονικής του αδείας. Δεδομένου ότι ο κ. Αντωνιάδης ήταν ταυτόχρονα και υπεύθυνος του covid-19 και επειδή η λειτουργία του Νοσοκομείου θα πρέπει να συνεχίζεται απρόσκοπτα, ανατέθηκαν καθήκοντα υπευθύνου covid-19 στον κ. Καλλινικίδη Θεόφιλο.»

 


“Δεν αποχώρησα χωρίς προειδοποίηση. Εξωθήθηκα σε παραίτηση” απαντά μέσω ανάρτησης στο Facebook ο πρώην διευθυντής της Πνευμονολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου Σερρών

 

Η απάντηση αυτή του κυρίου Αντωνιάδη προστίθεται στα όσα δήλωσε το προηγούμενο διάστημα στην τηλεόραση ΕΠΙΛΟΓΕΣ τόσο ο κος Βαγγέλης Παπαμιχάλης πρόεδρος της ένωσης νοσοκομειακών γιατρών Σερρών , όσο και ο κος Μπαλαξής, διευθυντής της ιατρικής υπηρεσίας του νοσοκομείου

 

 

 

Για να συνεχίσει με δεύτερη ανάρτηση μετά από λίγο

 

Να θυμίσουμε την πρώτη ανάρτηση του κου Αντωνιάδη, με την οποία ενημέρωνε για την παραίτησή του, στις 1 Σεπτεμβρίου

 

Αφήστε κάποιο σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *