Σέρρες: Φόρτωσαν τα μηχανήματα στο κλεμμένο φορτηγό και έφυγαν – Έκκληση σε όποιον δει κάτι, από τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης – video
Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τους ιδιοκτήτες κατασκευαστικής επιχείρησης καθώς σήμερα το πρωί 26 Μαρτίου 2025 όταν πήγαν στη δουλειά τους, διαπίστωσαν πως είχε κλαπεί το φορτηγό της εταιρείας καθώς και μηχανήματα.
Ο πρώην Πρόεδρος της ΤΚ Προβατά Γιώργος Νικήτας και ιδιοκτήτης, κάνει έκκληση σε όποιον δει, ή έχει αντιληφθεί ένα φορτηγό μάρκας Mercedes, μπλε χρώματος με ανοιχτή καρότσα και αριθμό κυκλοφορίας ΕΡΚ 9616 να ενημερώσει την αστυνομία.
Οι επιτήδειοι δράστες είχαν αρκετό χρόνο στη διάθεση τους καθώς ήταν κλειστά λόγω αργίας και έτσι εκτός από το φορτηγό πήραν και εξοπλισμό. Η αξία του οχήματος ανέρχεται γύρω στις 20.000 ευρώ, όσο για τα μηχανήματα που εκλάπησαν προς το παρόν προσπαθούν να τα κοστολογήσουν. Μάλιστα η συγκεκριμένη επιχείρηση δεν είναι η πρώτη φορά που μπαίνει στο στόχαστρο ληστών.
Για το συμβάν έχει ενημερωθεί η αστυνομική Διεύθυνση Σερρών.