Σπασμένες πόρτες και παγκάκια, πεταμένα μπουκάλια από  ουίσκι και  αλλά οινοπνευματώδη ποτά, κουτάκια από μπύρες, πλαστικά ποτηράκια μιας χρήσης, πεταμένα αποτσίγαρα και ότι άλλο μπορείς να φανταστείς άφησαν οι θαμώνες του κρυφού κορωνοπάρτι στον αύλειο χώρο του Ιερού Παρεκκλησίου του Αγίου Μανδηλίου στην Τερπνή Σερρών του Δήμου Βισαλτίας.

Οι εικόνες αυτές προκάλεσαν την οργισμένη αντίδραση του Αντιδημάρχου πολιτικής προστασίας του Δήμου Βισαλτίας κ. Θοδωρή Βαδικόλια αλλά και του Αντιδημάρχου καθαριότητας κ.Νίκου Πασχαλίδη οι οποίοι με αναρτήσεις τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης  έκαναν λόγω για αδιαφορία, καθώς και για το ότι το νεαρό της ηλικίας τους δεν αποτελεί κανένα ελαφρυντικό. Σύμφωνα με τον κ. Βαδικόλια δεν είναι η πρώτη φορά που γίνονται πάρτυ στο συγκεκριμένο σημείο ο οποίος και καλεί τους νεαρούς να σταματήσουν αυτή την κακιά συνήθεια και να πάψουν να βεβηλώνουν τον ιερό αυτό χώρο.

Το πρωί της Κυριακής περιπατητές της περιοχής που πήγαν να επισκεφτούν τον εξαίρετο αυτό χώρο φυσικής ομορφιάς όπου βρίσκεται το ιερό Παρεκκλήσιο του Αγίου Μανδηλίου αντίκρισαν αυτές τις  αποκρουστικές εικόνες. Ο πρόεδρος  της Τερπνής κ. Αθανάσιος Μιχαλάκης μίλησε για νεολαία που δεν σέβεται τίποτα. Για τον καθαρισμό της περιοχής χρειάστηκε και η συνδρομή της ΠΥ καθώς το έδαφος κολλούσε από τα χυμένα ποτά και αναψυκτικά.

Ακολουθήστε το epiloges.tv στο Google News και δείτε όλες τις
τελευταίες Ειδήσεις από τις Σέρρες, την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Views: 30