Σέρρες : Με εκκρεμότητες η ασφαλτόστρωση στον δρόμο Χριστός Αμπέλα – Δεν υπάρχουν ΛΕΑ (video)

Ξεκίνησαν οι εργασίες ασφαλτόστρωσης στο δρόμο Σερρών- Προμαχώνα Τέλος στην ταλαιπωρία και τον κίνδυνο των οδηγών που κινούνται στο δρόμο Σερρών- Προμαχώνα, φαίνεται ότι μπαίνει μετά από χρόνια.

 

Ήδη ξεκίνησε ο εργολάβος τις εργασίες ασφαλτόστρωσης και σύμφωνα με τις προβλέψεις της Εγνατίας Οδού, αυτές θα ολοκληρωθούν σε ενάμιση μήνα, εκτός απροόπτου.

 

Το συγκεκριμένο κομμάτι προϋπήρχε και εντάχθηκε στη νέα χάραξη του δρόμου Θεσσαλονίκης– Προμαχώνα και όπως εξήγησε ο κ. Μωυσιάδης, ενώ όλος ο υπόλοιπος δρόμος ήταν καινούριος, αυτό το τμήμα είχε πολύ φθαρμένο οδόστρωμα. Υπάρχουν, όμως, δύο εκκρεμότητες.

 

Η δημιουργία ΛΕΑ (Λωρίδες Έκτακτης Ανάγκης), τόσο στο συγκεκριμένο κομμάτι, όσο και στο κομμάτι του νέας εθνικής οδού από το ύψος του Στρυμονικού μέχρι τη σήραγγα, που αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν.

 


Babis


«Μας λείπουν οι ΛΕΑ και είναι απαραίτητο να υπάρχουν και θα γίνουν. Για το δε κομμάτι του Στρυμονικού, προβλέπεται να γίνει σε δεύτερη φάση, μέσα από το επόμενο ΕΣΠΑ,» υπογράμμισε ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών Γιάννης Μωυσιάδης.

 

 

 

ΕλλάδαΣέρρες : Με εκκρεμότητες η ασφαλτόστρωση στον δρόμο Χριστός Αμπέλα - Δεν...

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

KOUZINA 2025: Οι γαστρονομικές πύλες της Χαλκιδικής ανοίγουν τον Μάιο

Τις «γαστρονομικές πύλες» της ανατολικής Χαλκιδικής ανοίγει στις 15...

Δυο χρυσά κορίτσια από την Ελλάδα στον παγκόσμιο διαγωνισμό της Microsoft

Η Ελένη Καρακασίδου από την Καλαμαριά Θεσσαλονίκης και η...

Ζάκυνθος: Άγρια επίθεση σε εθελοντές από λαθροθήρες που κυνηγούσαν τρυγόνια

Εγκληματική επίθεση εναντίων ακτιβιστών-ορνιθολόγων στο Κερί δυσφημεί διεθνώς τη...

Ποιες είναι οι υποχρεώσεις των δήμων απέναντι στα αδέσποτα

"Δεν έχουμε λεφτά" και άλλες ασύλληπτες δικαιολογίες που χρησιμοποιούν...

Τελευταία Νέα