Σέρρες: Μισή ασφαλτόστρωση- Δημιουργήθηκε θέμα από το πουθενά, λέει ο αντιδήμαρχος- video

Μισή ασφαλτόστρωση- Δημιουργήθηκε θέμα από το πουθενά, λέει ο αντιδήμαρχος

Θα γίνει τελικά ολόκληρη η ασφαλτόστρωση στην οδό Σιδηροκάστρου , μετά το ρεπορτάζ της τηλεόρασης epiloges.  Αυτό δήλωσε σήμερα ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Γιώργος Νυχτοπάτης, χαρακτηρίζοντας αστοχία του εργολάβου το ότι δεν απομακρύνθηκαν τα αυτοκίνητα ενώ αυτόπτες μάρτυρες και κάτοικοι της συγκεκριμένης οδού μιλούν για ανευθυνότητα των οδηγών. 

Η μισή ασφαλτόστρωση στην οδό Σιδηροκάστρου θα γίνει ολόκληρη αυτή τη φορά. Αυτό δήλωσε σήμερα ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Έργων και Υποδομών Γιώργος Νυχτοπάτης, καθώς ο εργολάβος θα αναλάβει να απομακρύνει τα παρκαρισμένα αυτοκίνητα.  Χαρακτήρισε αστοχία αυτό που έγινε στη συγκεκριμένη ασφαλτόστρωση από τον εργολάβο, καθώς δεν ειδοποιήθηκε και δεν βοήθησε η τροχαία όπως είπε και τελικά δημιουργήθηκε θέμα από το πουθενά 

ΜΙΣΗ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗ: ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ 

Αυτόπτης μάρτυρας και κάτοικος της οδού Σιδηροκάστρου  πάντως μιλώντας στην κάμερα του epiloges αναφέρει ότι φταίνε οι οδηγοί που δεν απομάκρυναν τα αυτοκίνητά τους εγκαίρως και πως έγιναν προσπάθειες να ειδοποιηθεί και η τροχαία. 

ΜΙΣΗ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗ:  «ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΘΕΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ « ΛΕΕΙ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ 

Την αγανάκτησή του πάντως, εξέφρασε σήμερα ο αντιδήμαρχος Έργων και Υποδομών για τις διαστάσεις που πήρε το θέμα του epiloges σε πανελλαδικά μέσα ενημέρωσης,  με την μισή ασφαλτόστρωση στην οδό Σιδηροκάστρου. 

Ακολουθήστε το epiloges.tv στο Google News και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις Σέρρες, την Ελλάδα και τον Κόσμο.
 
Exit mobile version