Σέρρες: Ο Δημήτρης Κυρτάσογλου αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας μετά την παραίτηση Μερετούδη

Με δελτίο τύπου ο δήμος Σερρών ενημερώνει για την τοποθέτηση του Δημήτρη Κυρτάσογλου στην αντιδημαρχία Κοινωνικής Μέριμνας μετά την παραίτηση από το δημοτικό αξίωμα του Δημήτρη Μερετούδη

 

Ο Δήμαρχος Σερρών με την 175/2019 Αποφασή του τροποποιεί την αριθμ. 122/7278/24-2-1017 απόφαση Δημάρχου Σερρών και ορίζει τον κο Δημήτριο Κυρτάσογλου, ως Αντιδήμαρχο της «ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ, ΥΓΕΙΑΣ, ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ», κατόπιν αίτησεως παραιτήσεως με ΑΠ: 9955 /29-3-2019 που υπέβαλλε ο Αντιδήμαρχος «ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ, ΥΓΕΙΑΣ, ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ» κ. Δημήτριος Μερετούδης του μεταβιβάζει τις παρακάτω τοπικές και καθ’ ύλην αρμοδιότητες των αντικειμένων του για ολόκληρο το Δήμο Σερρών:

Οι καθ’ ύλην αρμοδιότητες:

Οι ασκούμενες αρμοδιότητές του, όπως και η εποπτεία αυτών εκτείνονται επί των κάτωθι υπηρεσιών του Δήμου Σερρών:

Του τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής και Προγραμμάτων
Του τμήματος Δημόσιας Υγείας
Του τμήματος Παιδείας
Του τμήματος Δια Βίου ΜάθησηςΌλα τα προαναφερόμενα τμήματα ανήκουν στην ενιαία Δ/νση Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Σερρών.

Σε περίπτωση απουσίας ή κωλύματος του ορισθέντος Αντιδημάρχου, τις καθ’ ύλην αρμοδιότητές της ασκεί ο ίδιος ο Δήμαρχος, ενώ τις κατά τόπον αρμοδιότητες του όταν απουσιάζει ή κωλύεται θα ασκεί ο Αντιδήμαρχος κ. Ηλίας Γκότσης.
Η θητεία του νέου Αντιδημάρχου ορίζεται από σήμερα και ισχύει έως και 31/8/2019 και στη διάρκεια αυτή δεν είναι δυνατή η αντικατάστασή του παρά μόνο μετά από ειδικά αιτιολογημένη απόφαση του Δημάρχου.

Ο ανωτέρω Αντιδήμαρχος δικαιούται αντιμισθίας σύμφωνα με τις διατάξεις του αρθ. 3 του Ν.4051/2012 (ΦΕΚ 40 Α΄).

Αφήστε κάποιο σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *