Σέρρες: Περιοδεία της Λαϊκής Συσπείρωσης σε Αγγίστα και Ηλιοκώμη

198
Σέρρες: Περιοδεία της Λαϊκής Συσπείρωσης σε Αγγίστα και Ηλιοκώμη
Σέρρες: Περιοδεία της Λαϊκής Συσπείρωσης σε Αγγίστα και Ηλιοκώμη

Περιοδεία στα χωριά Αγγίστα και Ηλιοκώμη πραγματοποίησε κλιμάκιο της Λαϊκής Συσπείρωσης με επικεφαλής την Άντσιου Άννα,  υποψήφια δήμαρχο Αμφίπολης και την Μπούμπα Αλεξία υποψήφια Περιφερειακή σύμβουλο.

Από τις συζητήσεις με τους  κατοίκους των δύο χωριών, προέκυψε το συμπέρασμα πως τα προβλήματα της καθημερινότητας είναι στο επίκεντρο όλων όπως και η αγωνιά για το μέλλον ενός δήμου που έχει τον μικρότερο πληθυσμό στην ΠΕ Σερρών. Ενός Δήμου με πολύ πλούσια ιστορία, μνημεία  όπως ο τύμβος Καστά, φυσικούς πόρους (το όρος Παγγαίο, εκβολές Στρυμόνα, τη μοναδική παραλία  στο νομό), αλλά και τους κατοίκους όλων των χωριών να μοχθούν για παραμείνουν στον τόπο τους.  

Σέρρες: Περιοδεία της Λαϊκής Συσπείρωσης σε Αγγίστα και Ηλιοκώμη


Η  Άντριου Άννα κάλεσε τους κατοίκους, σε μια εβδομάδα που θα πάει ο καθένας να ψηφίσει, να σκεφτεί καλά και να πάει με κριτήριο τις ανάγκες του, όχι τα συμφέροντα των λίγων και των υποψηφίων που τον εξαπατούν για μια ολιγόμηνη θέση εργασίας στο Δήμο, που τον κοροϊδεύουν για τα προγράμματα που θα εξασφαλίσουν από την ΕΕ, που τον εκβιάζουν πως θα βρεθεί σε δυσμένεια αν δεν τους ψηφίσει. Ανεξάρτητοι συνδυασμοί δεν υπάρχουν . Είναι γνωστοί όλοι τους πως με ευκολία αλλάζουν με βάση τα ιδιοτελή συμφέροντά τους  από τη μια παράταξη στην άλλη, χωρίς ενδοιασμούς και ανατολές, είναι οι ίδιοι που είχαν διοικήσει το δήμο, οι ίδιοι που ψήφιζαν είτε από θέση εξουσίας, είτε στην αντιπολίτευση, πλην της Λαϊκής Συσπείρωσης,  αντιλαϊκους προϋπολογισμούς, αύξηση δημοτικών τελών,  δίνανε έργα σε εργολάβους αντί να τα εκτελεί με λιγότερο κόστος ο δήμος.  Λαϊκή Συσπείρωση είναι η απάντηση στις 8 του Οκτώβρη , για μια διαφορετική δημοτική αρχή που είναι στο επίκεντρό της οι ανάγκες των δημοτών της και όχι τα συμφέροντα των λίγων.

Δελτίο τύπου