- Διαφήμιση -

Σέρρες: Σκηνές φαρ ουέστ στην Κάτω Καμήλα (video)

Σκηνές φαρ ουέστ στην Κάτω Καμήλα

Σκηνές φαρ ουέστ εκτυλίχθηκαν έξω από την Κάτω Καμήλα Σερρών

Στα χέρια της αστυνομίας έπεσαν ένας διακινητής μεταναστών και ο 8 μη νόμιμοι μετανάστες μετά από κινηματογραφική καταδίωξη, η οποία ξεκίνησε από την Εγνατία Οδό, στο ύψος του οικισμού Παράδεισου.

Αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας πραγματοποίησαν σήμα στάσης στο αυτοκίνητο,  όμως ο οδηγός του δεν συμμορφώθηκε, ανέπτυξε ταχύτητα και ακολουθήθηκε από τους παραπάνω αστυνομικούς.  

Η καταδίωξη του οχήματος συνεχίστηκε ως και τα όρια της Π.Ε. Σερρών με τους αστυνομικούς να ζητούν την συνδρομή συναδέρφων τους από τη Δράμα και τις Σέρρες.

Τελικά, το όχημα ακινητοποιήθηκε λόγω μηχανικής βλάβης έξω από την Κάτω Καμήλας και ο οδηγός του επιχείρησε να διαφύγει πεζός, πλην όμως συνελήφθη άμεσα από τους αστυνομικούς.  Μάλιστα, όπως υποστηρίζει ο πρόεδρος του χωριού Γιώργος Πάντσιος το όχημα κινούνταν με ιλιγγιώδη μέσα στο χωριό.

Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο εσωτερικό του αυτοκινήτου, διαπιστώθηκε ότι ο δράστης μετέφερε, παράνομα, στην ενδοχώρα οχτώ (8) μη νόμιμους μετανάστες. Κατασχέθηκαν χρηματικά ποσά, κινητά τηλέφωνα και τα δύο οχήματα, το ένα από τα οποία αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας

Exit mobile version