Σέρρες : Συγχαρητήριο μήνυμα Φώτη Δομουχτσίδη στους μαθητές του ΓΕΛ Σιδηροκάστρου

Συγχαρητήριο μήνυμα  απήθυνε ο Δήμαρχος Σιντικής στους μαθητές του Παλλατίδειου ΓΕΛ Σιδηροκάστρου για την άψογη συμπεριφορά τους όσον αφορά το θέμα των καταλήψεων ,

 

TORA.GR
elections
NIKOS ZAPARAS
ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
ΒΛΑΧΟΣ
Green Cola

 

έπειτα κι από την ενημέρωση του Διευθυντή του σχολειου κου Χατζηπαναγιώτου ότι οι μαθητές παρέδωσαν  τον χώρο σε άψογη κατάσταση χωρίς την παραμικρή φθορά

 

 


 

 

 

 

 Σας ενημερώνουμε πως την Πέμπτη, 29/11/2018, και την Παρασκευή, 30/11/2018, οι μαθητές του Παλλατιδείου ΓΕΛ Σιδηροκάστρου προχώρησαν σε κατάληψη του χώρου του Σχολείου μέχρι τις 11.30 το πρωί της Παρασκευής, με αίτημα, όπως μου διαβίβασαν ΠΡΟΦΟΡΙΚΩΣ, «Για τη Μακεδονία».
Το χρονικό αυτό διάστημα υπήρξε αγαστή συνεργασία μαθητών, Συλλόγου Γονέων, Γονέων, Τοπικής Αυτοδιοίκησης ( με την παρουσία του κ. Δημάρχου Σιντικής την Πέμπτη στον χώρο του Σχολείου), κ.κ. Διευθυντών Γυμνασίου- Λυκείου και ΔΔΕ Σερρών, και Α.Τ. Σιδηροκάστρου. Οφείλω να συγχαρώ δημόσια τους μαθητές του Σχολείου μας για την διασφάλιση των υποδομών του Σχολείου (το κτήριο παραδόθηκε χωρίς καμιά ζημιά και πεντακάθαρο, όπως καταλήφθηκε), για το επίπεδο του διαλόγου που είχαμε και για την υπεύθυνη συμπεριφορά που επέδειξαν σε όλη τη διάρκεια της κατάληψης.
Η λειτουργία του Σχολείου ομαλοποιήθηκε από τις 12.30 της Παρασκευής (30/11/2018) έπειτα από τους αναγκαίους ελέγχους και τη γενική καθαριότητα από το βοηθητικό προσωπικό, που ήταν σε διαρκή ετοιμότητα όλο αυτό διάστημα.
-Ο-
Δ/ΝΤΗΣ
Δημήτριος Κ. Χατζηπαναγιώτου, Υπ. Διδάκτωρ, ΠΕ02, Μ.Α., Μ.Sc.

 

 

 

Αφήστε κάποιο σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *