Σέρρες: Σύλληψη άντρα με τη διαδικασία του αυτοφώρου για την εξαφάνιση δυο κουταβιών

Συνελήφθη σήμερα με τη διαδικασία του αυτοφώρου κάτοικος της Άνω Βροντού, όπως μας ενημερώνει στην σελίδα του στο fb ο φιλοζωικός όμιλος Σερρών,

 

 

Δείτε την ανακοινωση του ΦΟΣ

Συνελήφθη σήμερα με τη διαδικασία του αυτοφώρου κάτοικος της Άνω Βροντού έπειτα από καταθέσεις των μαρτύρων Ζωής Κοντού μέλους Δ.Σ. της ΠΦΠΟ και Α. Ζλάτκου μέλους του ΦΟΣ για εξαφάνιση /κακοποίηση ζώων.

Οι καταγγελίες αφορούν στην εξαφάνιση των δύο κουταβιών που είχαν εντοπίσει οι μάρτυρες στις 30.12.2019, σε περιοχή ιδιοκτησίας του κατηγορούμενου και είχαν μάλιστα επιστήσει την προσοχή στο γιο του και συνιδιοκτήτη της επιχείρησης να μην τα αφήνει εκτεθειμένα στον επαρχιακό δρόμο εφόσον κινδύνευαν να πατηθούν αλλά και να προκαλέσουν τροχαίο ατύχημα.

Αντ’ αυτού, πατέρας κ γιος φαίνεται πως όχι μόνο δε συμμορφώθηκαν με τις υποδείξεις των εθελοντών αλλά εξαφάνισαν τα δύο μωρά!Έφτασαν μάλιστα, στην προσπάθειά τους να αποφύγουν τις ποινικές τους ευθύνες, να δηλώσουν σήμερα στην αστυνομική διεύθυνση Σερρών ότι δήθεν δεν τα εξαφάνισαν όπως καταγγέλθηκε από τους εθελοντές, αλλά τα έδωσαν προς υιοθεσία και ότι βρίσκονται σε ασφαλές μέρος στην πόλη μας υποδεικνύοντας δύο άλλα κουτάβια!!

Δυστυχώς όμως για αυτούς, υπήρχε φωτογραφικό υλικό από τα άτυχα εξαφανισμένα μωρά, το οποίο κατέθεσαν οι μάρτυρες και το οποίο αποδείκνυε περίτρανα την προσπάθεια των ιδιοκτητών των ζώων να παραπλανήσουν τη δικαιοσύνη!

Εμείς μετά το αρχικό σοκ και τον αποτροπιασμό μας για αυτό το περιστατικό το μόνο που ευχόμαστε είναι έστω κ μέσω της δικαστικής οδού δια της τιμωρίας να αποκτήσουν συνείδηση αυτοί οι άνθρωποι και να σταματήσουν να φέρονται με τέτοιο απάνθρωπο τρόπο σε αθώες ψυχές που δεν τους έφταιξαν σε τίποτα!!

 

Αφήστε κάποιο σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *