10.2 C
Serres

Σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη: Δύσκολες ώρες για συγγενείς και επιζώντες – Παραλαμβάνουν αποσκευές & προσωπικά αντικείμενα

Date:

Αντικείμενα και προσωπικά είδη παραλαμβάνου σήμερα επιζώντες και συγγενείς θυμάτων από το Αστυνομικό τμήμα Τεμπών.

Πρόκειται για μια δύσκολη και ψυχοφθόρα διαδικασία. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί έχουν γεμίσει δυο μεγάλα δωμάτια με αντικείμενα που, όπως είπε ο απεσταλμένος της ΕΡΤ, Αλέξανδρος Καλαφάτης, είναι από ένα σκουλαρίκι και ένα κινητό τηλέφωνο μέχρι σακίδια πλάτης και βαλίτσες. Κατά τις ίδιες πληροφορίες μέχρι στιγμής έχουν γίνει 70 παραδόσεις από τους αστυνομικούς. Επίσης, σε περίπτωση που κάποιος δεν μπορεί να πάει αυτοπροσώπως και στείλει κάποιο συγγενή του επιτρέπονται οι βιντεοκλήσεις για να γίνει η αναγνώριση των αντικειμένων και στη συνέχεια η παράδοσή τους.

Στον δημοσιογράφο μίλησε ένας από τους τυχερούς φοιτητές που κατάφερε να βγει ζωντανός όπως και μια γυναίκα που επέβαινε στο τρίτο βαγόνι όπου βρέθηκαν πολλοί νεκροί και περιέγραψε τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε. Μάλιστα η γυναίκα λέει ότι υπήρχε δίπλα της μια κοπέλα ζωντανή η οποία έφτασε μέχρι το παράθυρο, πίστευε ότι θα σωθεί, ωστόσο αυτό δεν συνέβη.


«Ο οδηγός φρέναρε δυο φορές το τρένο, είχε δυο φρεναρίσματα το τρένο πριν αναποδογυρίσει. Δηλαδή πως είσαι σε ένα αστικό λεωφορείο και κάθεσαι, είσαι ανέμελος στη θέση σου και φεύγεις μπροστά. Έγινε ένα επανήλθε, έγινε ένα δεύτερο επανήλθε και μετά άρχισε να παίρνει τούμπες το τρένο[…] Τα παιδιά την απεγκλωβίσανε, ήταν έτοιμη να βγει κοντά στα παράθυρα και δεν μπορούσαν να τη βγάλουν λόγω της κατάστασής της και μαθαίνω μετά ότι η κοπέλα απανθρακώθηκε… γιατί ρε παιδιά απανθρακώθηκε; γιατί δεν μπήκε ένας διασώστης να τη βγάλει; κοντά στο παράθυρο ήταν… ναι είχαν έρθει διασώστες» τόνισε η διασωθείσα Βάσω Κόκκαλη.

O διασωθείς φοιτητής Κωνσταντίνος Γιαννακός τόνισε ότι όλοι τρέχανε να βγούνε έξω, από πόρτα, από παράθυρο από οπουδήποτε.

Πηγή ertnews.gr

ΕλλάδαΣιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη: Δύσκολες ώρες για συγγενείς και επιζώντες – Παραλαμβάνουν...

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Προεδρική φρουρά: Εύζωνας λιποθύμησε στην σκοπιά

Προσωρινή αναστάτωση επικράτησε με Εύζωνα της Προεδρικής Φρουράς, ο...

Τροχαίο στην Κρήτη: Το δέντρο έσπασε το κεφάλι της 22χρονης αθλήτριας συγχρονισμένης κολύμβησης

Η 22χρονη ήταν συνοδηγός στο αυτοκίνητο που ξέφυγε της...

Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας: Ξεκινούν άμεσα οι διεργασίες για την επέκταση της στις ΔΕΚΟ

Στο επόμενο στάδιο περνά με ταχείς ρυθμούς η εφαρμογή...

Ομόνοια: Επίθεση με μαχαίρι σε 17χρονο με οπαδικά κίνητρα – Εκτός κινδύνου ο ανήλικος

Επίθεση με μαχαίρι δέχθηκε από μια ομάδα έξι ατόμων...

Μοίρασε τη δημοσίευση:



Κάνε Εγγραφή!

Τελευταία Νέα