Epiloges.tv
Ειδήσεις για τις Σέρρες, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο!
20.9 C
Serres

Silver Alert: Εξαφανίστηκε άνδρας 50 ετών – Απαγωγή καταγγέλλει η σύντροφός του (φωτο)

Η εξαφάνιση ενός 50χρονου άνδρα έχει σημάνει συναγερμό στις αρμόδιες αρχές αφού η σύντροφός του θεωρεί ότι έχει απαχθεί. Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή της και η υπηρεσία silver alert, ο Ηλίας Μπάνης εξαφανίστηκε το απόγευμα ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου. Ο 50χρονος ο οποίος είναι σε διάσταση με τη σύζυγό του – δεν έχουν πάρει ακόμη διαζύγιο- μένει με τη σύντροφό του στην περιοχή του Ζωγράφου.

 

 

Η σύντροφός του, η οποία ενημέρωσε και τις αρχές ανέφερε ότι από τις 16:30 το απόγευμα της 28ης Οκτωβρίου όταν και μίλησε μέσω βιντεοκλήσης μαζί του δεν έχει κανένα σημείο ζωής, ενώ το αυτοκίνητό του έχει βρεθεί στο γκαράζ. Ο εξαφανισμένος έχει μαζί του τα κλειδιά του αυτοκινήτου του και τα δυο κινητά του τηλέφωνα, τα οποίο όμως είναι κλειστά. Σύμφωνα με τα στοιχεία που υπάρχουν αυτή τη στιγμή και όπως έχει καταθέσει η σύντροφός του, σύμφωνα με το protothema.gr, ο 50χρονος συνεργαζόταν με μάντρα αυτοκινήτων, όπου πήγαινε χαλασμένα αυτοκίνητα από το εξωτερικό για να επισκευάσουν και να τα πουλήσουν στη συνέχεια.

Η σύντροφός του το τελευταίο διάστημα τον έβλεπε ανήσυχο αλλά εκείνος το απέδιδε στον κορωνοϊό και στην οικονομική κρίση. Ήδη η σύντροφός του έχει μιλήσει στο ΑΤ. Ζωγράφου ενώ αναμένεται και το στίγμα των κινητών τηλεφώνων που θα δώσει κάποιες επιπλέον πληροφορίες.



Babis

unnamed file 2 3

 

Πηγή thestival.gr

ΕλλάδαSilver Alert: Εξαφανίστηκε άνδρας 50 ετών – Απαγωγή καταγγέλλει η σύντροφός του...

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Ανησυχία για τις ρηγματώσεις στις Βούτες Ηρακλείου: Ακατάλληλα τέσσερα σπίτια, εκκενώνουν οι κάτοικοι

Προβληματισμό και ανησυχία σε επιστήμονες και κατοίκους έχει προκαλέσει...

Φωτιά σε όροφο κατοικίας στο Ρέθυμνο

Φωτιά εκδηλώθηκε σε διώροφη κατοικία στο Ρέθυμνο τις πρώτες...

Σε ισχύ απαγορευτικό απόπλου για ορισμένα δρομολόγια λόγω ισχυρών ανέμων

Σε ισχύ είναι απαγορευτικό απόπλου σε πολλές θαλάσσιες περιοχές...

Τελευταία Νέα