Δεν θα παραστούν στην κηδεία οι γονείς του καθώς δίνουν μάχη για τη ζωή τους – Συγκλονίζουν τα λόγια του παππού και του θείου     Η τελευταία πράξη της ... Περισσότερα

Epiloges Press

Epiloges Press

Δεν θα παραστούν στην κηδεία οι γονείς του καθώς δίνουν μάχη για τη ζωή τους – Συγκλονίζουν τα λόγια του παππού και του θείου

 

 

Η τελευταία πράξη της τραγωδίας που σημειώθηκε το βράδυ του περασμένου Σαββάτου στην «καταραμένη» Ε.Ο. Πατρών-Πύργου, στη διασταύρωση των Λαστεϊκων, με τον θάνατο ενός βρέφους 16 μηνών θα γραφτεί σήμερα στην περιοχή του Σκουροχωρίου στις 6 το απόγευμα, όπου συγγενείς και φίλοι θα αποχαιρετίσουν το «αγγελούδι» τους.

Η νεκρώσιμη ακολουθία θα γίνει σε πολύ στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο μετά από απόφαση των παππούδων του άτυχου βρέφους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ενώ η υγεία της μητέρας του βρέφους έδειχνε να βελτιώνεται και αναμενόταν να πάρει εξιτήριο προκειμένου να παραστεί στην κηδεία του μωρού της, ωστόσο το βράδυ της Δευτέρας υπήρξε επιδείνωση της παρουσιάζοντας οξεία δύσπνοια. Η επιπλοκή αυτή φαίνεται να προκλήθηκε λόγω σπασμένων πλευρών με αποτέλεσμα να κρίνεται αναγκαία η μεταφορά της στο Ρίο.

 

Σε παρόμοια κατάσταση φαίνεται πως είναι και ο σύζυγός της, με αποτέλεσμα η κηδεία του παιδιού να γίνει δίχως την παρουσία των γονιών του.

Συγκλονίζουν τα λόγια του παππού και του θείου

Συντετριμμένος με την απώλεια του εγγονού του είναι ο παππούς του, ο οποίος μιλώντας στην εκπομπή του STAR «Αλήθειες με τη Ζήνα» μετέφερε πως ζει την άδικη απώλεια του μόλις 16 μηνών βρέφους.

Advertisement
Babis

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Τι να πω; Αυτή τη στιγμή είμαι καθοδόν γιατί κάνουμε επεμβάσεις. Το σπίτι μας κατέστρεψε και την οικογένειά μας αυτός. Ελάχιστα πριν το φανάρι, έφυγε αυτό και πήγε και καρφώθηκε πάνω του με όλα τα χιλιόμετρα. Το ευτύχημα είναι ότι ζουν τα άλλα μου δυο παιδιά, το παιδί μου και η νύφη μου. Είναι σε κοντινό χωριό εδώ δίπλα. Ήξερα τον πατέρα του νεαρού, αλλά τον ίδιο όχι. Η νύφη μου είναι πιο καλά, ο γιος μου είναι πιο σοβαρά. Ευτυχώς δεν κινδυνεύει η ζωή του. Λυπάμαι το μωρό. Και οι γονείς και εμείς θρηνούμε για το μωρό. Θα το περάσουμε και αυτό το ”κανάλι”».

«Σήμερα ήταν στη δική μας πόλη, αύριο να μην είναι σε καμία άλλη. Απ’ ότι μάθαμε από διερχόμενους, σε απότομο ελιγμό της προσπέρασης έφυγε το αυτοκίνητο και έπεσε πάνω του. Τα παιδιά έχουν πολύ σοβαρά κατάγματα. Το μωρό ήταν δεμένο κανονικά στο καρεκλάκι του. Έφυγε ακαριαία.

«Η οικογένεια πήγαινε βόλτα σε φιλικό σπίτι να παίξουν τα παιδάκια τους. Τους το ανακοινώσαμε και προσπαθούσαμε να τους ηρεμήσουμε ή έστω να τους κάνουμε να συμβιβαστούν κάπως με το γεγονός σιγά σιγά», ήταν τα σπαρακτικά λόγια του θείου του άτυχου βρέφους.

 

Πηγή newsbeast.gr


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Φιλόπτωχος Αδελφότητα Ανδρών Θεσσαλονίκης: Ο οργανισμός που κράτησε ζωντανή τη φιλανθρωπία, φωτίζει την άγνωστη ιστορία της πόλης

01/02/26 4:16 μμ

Φιλόπτωχος Αδελφότητα Ανδρών Θεσσαλονίκης: Ο οργανισμός που κράτησε ζωντανή τη φιλανθρωπία, φωτίζει την άγνωστη ιστορία της πόλης

Κεντρική Μακεδονία: Σε εξέλιξη τα έντονα καιρικά φαινόμενα - Προβλήματα από τους θυελλώδεις ανέμους

01/02/26 4:11 μμ

Κεντρική Μακεδονία: Σε εξέλιξη τα έντονα καιρικά φαινόμενα – Προβλήματα από τους θυελλώδεις ανέμους

Νέα Δημοκρατία: Ορίστηκαν τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής του συνεδρίου

01/02/26 3:58 μμ

Νέα Δημοκρατία: Ορίστηκαν τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής του συνεδρίου

Στη συνάντηση ηγετών του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος στο Ζάγκρεμπ παρευρέθηκε ο βουλευτής Σερρών και Γραμματέας Διεθνών Σχέσεων της Νέας Δημοκρατίας, κ. Τάσος Χατζηβασιλείου, συνοδεύοντας τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη. Στο περιθώριο των εργασιών, ο Πρωθυπουργός είχε διαδοχικές συναντήσεις με τον Πρωθυπουργό της Κροατίας Αντρέι Πλένκοβιτς, τον Γερμανό Καγκελάριο Φρίντριχ Μερτς, τον Αναπληρωτή Πρωθυπουργό της Ιρλανδίας Σάιμον Χάρρις και τον επικεφαλής του συγκυβερνώντος κόμματος GERB της Βουλγαρίας Μπόικο Μπορίσοφ. Σε όλες τις συναντήσεις παρών ήταν ο κ. Χατζηβασιλείου. Κατά τις συνομιλίες, συζητήθηκαν ζητήματα διμερών σχέσεων και ευρωπαϊκού ενδιαφέροντος, με έμφαση στην ανταγωνιστικότητα της ευρωπαϊκής οικονομίας, η οποία βρίσκεται στην ατζέντα του άτυπου Ευρωπαϊκού Συμβουλίου της 12ης Φεβρουαρίου. Επιπλέον, συζητήθηκαν θέματα δημογραφικού, στέγασης και ευνοϊκής φορολόγησης νέων, καθώς οι Ευρωπαίοι ηγέτες έδειξαν ενδιαφέρον για τα μέτρα που ανέλαβε σχετικά η ελληνική κυβέρνηση. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε και στη σημασία του Κάθετου Διαδρόμου, με τον Πρωθυπουργό να υπογραμμίζει, κατά τη συνάντησή του με τον κ. Μπορίσοφ, ότι «πρόκειται για μια σημαντική και στρατηγική επένδυση για την Ελλάδα και τη Βουλγαρία, καθώς επιδιώκουμε να απομακρυνθούμε από το ρωσικό φυσικό αέριο». Τέλος, έγινε εκτενής συζήτηση σχετικά με την ευρωπαϊκή πρωτοβουλία αναβάθμισης της οδικής και σιδηροδρομικής σύνδεσης «Θεσσαλονίκη - Σόφια - Βουκουρέστι», έργο που αφορά άμεσα και την Π.Ε. Σερρών.

01/02/26 3:54 μμ

Στο Ζάγκρεμπ για την συνάντηση των ηγετών του ΕΛΚ ο Χατζηβασιλείου, συνόδευσε τον Πρωθυπουργό

Μπάνσκο: Εκεί που το βουνό συναντά την παράδοση 

01/02/26 3:47 μμ

Μπάνσκο: Εκεί που το βουνό συναντά την παράδοση -Δείτε βίντεο

Κυρ. Μητσοτάκης για το ελληνικό SAFE: Πολύ σημαντικό βήμα για την ενδυνάμωση της πατρίδας μας σε όλα τα πεδία

01/02/26 3:36 μμ

Κυρ. Μητσοτάκης για το ελληνικό SAFE: Πολύ σημαντικό βήμα για την ενδυνάμωση της πατρίδας μας σε όλα τα πεδία

Πολιτική Προστασία: Που θα χτυπήσει η κακοκαιρία τις επόμενες ώρες

01/02/26 3:35 μμ

Πολιτική Προστασία: Που θα χτυπήσει η κακοκαιρία τις επόμενες ώρες

Μείωση των φυσικών και ελεύθερων ποταμών στα Βαλκάνια μέσα σε 13 χρόνια

01/02/26 3:34 μμ

Μείωση των φυσικών και ελεύθερων ποταμών στα Βαλκάνια μέσα σε 13 χρόνια

Ντοκιμαντέρ που εξερευνά τα πρώτα χρόνια των Red Hot Chili Peppers θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix

01/02/26 3:32 μμ

Ντοκιμαντέρ που εξερευνά τα πρώτα χρόνια των Red Hot Chili Peppers θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix

Θ. Αλισσάφη: Η Ελληνίδα ερευνήτρια που αξιοποιεί νανοσωματίδια στην ανοσοθεραπεία του καρκίνου

01/02/26 3:30 μμ

Θ. Αλισσάφη: Η Ελληνίδα ερευνήτρια που αξιοποιεί νανοσωματίδια στην ανοσοθεραπεία του καρκίνου

«Παγιδεύοντας τους δαίμονες»-Τα Αραμαϊκά κύπελλα εξορκισμού των Ιουδαίων της Βαβυλώνας

01/02/26 3:29 μμ

«Παγιδεύοντας τους δαίμονες»-Τα Αραμαϊκά κύπελλα εξορκισμού των Ιουδαίων της Βαβυλώνας

ΥΠΕΝ: Τα επόμενα ορόσημα για τον κάθετο διάδρομο φυσικού αερίου και το πλεονέκτημα για την Ελλάδα

01/02/26 3:28 μμ

ΥΠΕΝ: Τα επόμενα ορόσημα για τον κάθετο διάδρομο φυσικού αερίου και το πλεονέκτημα για την Ελλάδα