22.7 C
Serres

Σκορδά: Ενοχλημένη με τον Αγγελόπουλο – «Θα έπρεπε να απαντήσει και στη Μενεγάκη με αυτό τον τρόπο»

Date:

«Δεν μου άρεσε καθόλου αυτό» είπε η παρουσιάστρια για τη συμπεριφορά του σε ερώτηση που του έκανε ρεπόρτερ

Δηλώσεις από τον Γιώργο Αγγελόπουλο για τη σχέση του με τη Δήμητρα Βαμβακούση προσπάθησε να αποσπάσει ρεπόρτερ της εκπομπής «Πρωινό μας», αλλά ο Survivor 2017 απέφυγε να απαντήσει με έναν τρόπο που ενόχλησε τη Φαίη Σκορδά.

Όταν η δημοσιογράφος του έκανε την ερώτηση, εκείνος απάντησε με εκνευρισμό, επιστρέφοντας την ερώτηση πίσω. «Θέλεις να σε ρωτήσω για την προσωπική σου ζωή; Με ποιον κοιμάσαι;» της είπε, παίρνοντάς της το μικρόφωνο.

Μετά την προβολή του βίντεο, η παρουσιάστρια της εκπομπής εξέφρασε τη διαφωνία της με την αντιμετώπιση που είχε η γυναίκα.

«Αυτό που έκανε στη δημοσιογράφο δεν μου άρεσε καθόλου. Πιάστηκε η καρδιά μου, δεν μου άρεσε καθόλου. Δεν τον χαρακτηρίζει αυτή η συμπεριφορά αλλά δεν ήταν ωραίο. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι ένα πρόσωπο το οποίο γνωρίσαμε μέσα από ένα reality παιχνίδι. Όταν μπαίνεις σε ένα reality αποδέχεσαι και δίνεις δικαιώματα ότι θα δεχτείς ερωτήσεις, κριτική και ότι απασχολείς τον κόσμο. Βγαίνεις έξω από μία συνέντευξη. Οι ερωτήσεις γίνονται από τη στιγμή που είσαι ένα δημόσιο πρόσωπο που απασχολείς. Θα έπρεπε να απαντήσει και στην Ελένη Μενεγάκη με αυτόν τον τρόπο! Όχι στο κορίτσι. Διαφημίσεις…» είπε η Φαίη Σκορδά.


Ο νικητής του πρώτου Survivor, μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για την είσοδό του στη σειρά, «Γη της Ελιάς», για το Survivor, αλλά και για την προσωπική του ζωή.

«Δεν αντιλαμβάνομαι τα σχόλια που μου κάνουν για την υποκριτική και επίσης δεν καταλαβαίνω γιατί ρωτιούνται μόνο για εμένα. Συμμετέχω τα τελευταία τρία χρόνια κάπου, προσπαθώ να παρουσιαστώ όσο τον δυνατόν πιο έτοιμος για το οποιαδήποτε βήμα, που αυτή τη στιγμή είναι η Γη της Ελιάς» είπε ο Γιώργος Αγγελόπουλος και συνέχισε: «Δεν βλέπω Survivor. Δεν περίμενα να ξεκινήσει το Survivor για να σκεφτώ αν θα πάω, ήταν ξεκάθαρη απόφασή μου να μην πάω από τον Σεπτέμβριο. Δεν είναι εφικτός για εμένα να λείπω, πέντε και έξι μήνες, ειδικά για έναν τέτοιο λόγο».

Πηγή protothema.gr

LifeStyleΣκορδά: Ενοχλημένη με τον Αγγελόπουλο - «Θα έπρεπε να απαντήσει και στη...

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Στη λίστα του Forbes με τις πλουσιότερες αυτοδημιούργητες γυναίκες στις ΗΠΑ η Rihanna

Οι τραγουδίστριες Rihanna, Taylor Swift και Beyoncé και τα...

Ντέμης Νικολαΐδης: Ξεσπάει για τα δημοσιεύματα που θέλουν έγκυο τη σύντροφό του

Ο Ντέμης Νικολαϊδης απάντησε μέσα από την εκπομπή Fair...

Ρεγγίνα Μακέδου: Η συγκινητική της ανάρτηση για τον χρόνο που πέρασε και την μάχη της με την λευχαιμία

Η Ρεγγίνα Μακέδου έκανε μια ξεχωριστή ανάρτηση στο Instagram,...

Βασίλης Καρράς: Επέστρεψε ανανεωμένος μετά το πρόβλημα υγείας – Το νέο του τραγούδι

Με νέο τραγούδι αλλά και βίντεο κλιπ επιστρέφει δυναμικά...

Μοίρασε τη δημοσίευση:



Κάνε Εγγραφή!

Τελευταία Νέα