Η Σμαράγδα Καρύδη μέσω ενός βίντεο που δημοσίευσε, έκανε μια δημόσια έκκληση για την ενίσχυση της μάχης κατά του κοροναϊού     Με μια ανάρτησή της στο Ιnstagram μέσα από ... Περισσότερα

Epiloges Press

Epiloges Press

Η Σμαράγδα Καρύδη μέσω ενός βίντεο που δημοσίευσε, έκανε μια δημόσια έκκληση για την ενίσχυση της μάχης κατά του κοροναϊού

 

 

Με μια ανάρτησή της στο Ιnstagram μέσα από βίντεο που δημοσίευσε με τίτλο «Ελάτε παλικάρια μου. Κάντε το τώρα» η Σμαράγδα Καρύδη καλεί αυτούς που έχουν την οικονομική ευχέρεια να ενισχύσουν το Σύστημα Υγείας, με αυτά που είναι αναγκαία στη συγκεκριμένη συγκυρία.

Η γνωστή ηθοποιός, ήταν μια από τους πρώτους celebrities που έσπευσαν να στηρίξουν την καμπάνια #μένουμε_σπίτι, ανεβάζοντας το δικό της βίντεο από το σπίτι της και τώρα ανέβασε ένα νέο βίντεο κάνοντας μια έκκληση προς τους πλούσιους.

Η Σμαράγδα Καρύδη θέλησε να απευθυνθεί σε όσους έχουν πολλά χρήματα και να τους παροτρύνει, αυτές τις δύσκολες μέρες, που περνάμε όλοι λόγω κοροναϊού, να βάλουν το χέρι στην τσέπη για να στηρίξουν το Δημόσιο Σύστημα Υγείας, οι αντοχές του οποίου δοκιμάζονται.

 

Στο βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αναφέρει:

«Θέλω σήμερα να απευθυνθώ στους πλούσιους Έλληνες, στους αρκετά πλούσιους Έλληνες, στους πολύ πλούσιους Έλληνες, στους Έλληνες μεγιστάνες, στους Έλληνες που δεν ξέρουν τι έχουν… ήρθε η ώρα να βάλετε το χέρι στην τσέπη παιδιά.

Χρειάζεται το σύστημα πάρα πολλά πράγματα, χρειάζεται ΜΕΘ, χρειάζονται κρεβάτια, χρειάζονται φάρμακα, γάντια, μάσκες. Μπορείτε να συνεργαστείτε μεταξύ σας, να μοιράσετε τις δουλειές, να βοηθήσετε.

Ήρθε η ώρα να φερθείτε όπως φέρθηκαν οι μεγάλοι ευεργέτες, όπως ο Συγγρός, τον Αβέρωφ, τον Σίνα.

Advertisement
Babis

Έτσι και εσείς μπορεί στο μέλλον να καμαρώσετε το όνομά σας σε κάποια πλατεία, μια λεωφόρο, ένα αεροδρόμιο. Να μη μείνετε μόνο σε κάποιες φωτογραφίες από κιτρινισμένες κοσμικές στήλες παλιών περιοδικών.

Κάντε το τώρα, μπορείτε. Και κυρίως κάντε το από το σπίτι!

Να είστε καλά».

 

Πηγή in.gr


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Νέα δωρεάν προγράμματα πρόληψης, για την αντιμετώπιση της παχυσαρκίας και τη νεφρική δυσλειτουργία

01/02/26 9:07 μμ

Νέα δωρεάν προγράμματα πρόληψης, για την αντιμετώπιση της παχυσαρκίας και τη νεφρική δυσλειτουργία

Akylas για Eurovision 2026: «Η μητέρα μου έκλαιγε στις Σέρρες δύο μέρες όταν άκουσε το "Ferto" »

01/02/26 8:56 μμ

Akylas για Eurovision 2026: «Η μητέρα μου έκλαιγε στις Σέρρες δύο μέρες όταν άκουσε το “Ferto” »

Κατερίνη: Ληστεία με λεία κοσμήματα αξίας χιλιάδων ευρώ

01/02/26 8:37 μμ

Κατερίνη: Ληστεία με λεία κοσμήματα αξίας χιλιάδων ευρώ

Συζήτηση Πιερρακάκη-Σαντέλ για την οικονομία, τις ανισότητες, την αξιοκρατία και τις ψηφιακές προκλήσεις

01/02/26 8:31 μμ

Συζήτηση Πιερρακάκη-Σαντέλ για την οικονομία, τις ανισότητες, την αξιοκρατία και τις ψηφιακές προκλήσεις

Σέρρες: Σε κρίσιμη κατάσταση ο 39χρονος που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο – Συνελήφθη ο οδηγός

01/02/26 8:18 μμ

Σέρρες: Σε κρίσιμη κατάσταση ο 39χρονος που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο – Συνελήφθη ο οδηγός

Φεβρουάριος ή Φλεβάρης: Από πού πήρε το όνομά του - Γιατί έχει 28 ημέρες

01/02/26 8:10 μμ

Φεβρουάριος ή Φλεβάρης: Από πού πήρε το όνομά του – Γιατί έχει 28 ημέρες

Λαϊλιάς Σερρών: Εγκλωβίστηκαν αυτοκίνητα στο χιονοδρομικό - Δεν είχαν βάλει αντιολισθητικές αλυσίδες

01/02/26 8:09 μμ

Λαϊλιάς Σερρών: Εγκλωβίστηκαν αυτοκίνητα στο χιονοδρομικό – Δεν είχαν βάλει αντιολισθητικές αλυσίδες

Φιλόπτωχος Αδελφότητα Ανδρών Θεσσαλονίκης: Ο οργανισμός που κράτησε ζωντανή τη φιλανθρωπία, φωτίζει την άγνωστη ιστορία της πόλης

01/02/26 4:16 μμ

Φιλόπτωχος Αδελφότητα Ανδρών Θεσσαλονίκης: Ο οργανισμός που κράτησε ζωντανή τη φιλανθρωπία, φωτίζει την άγνωστη ιστορία της πόλης

Κεντρική Μακεδονία: Σε εξέλιξη τα έντονα καιρικά φαινόμενα - Προβλήματα από τους θυελλώδεις ανέμους

01/02/26 4:11 μμ

Κεντρική Μακεδονία: Σε εξέλιξη τα έντονα καιρικά φαινόμενα – Προβλήματα από τους θυελλώδεις ανέμους

Νέα Δημοκρατία: Ορίστηκαν τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής του συνεδρίου

01/02/26 3:58 μμ

Νέα Δημοκρατία: Ορίστηκαν τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής του συνεδρίου

Στη συνάντηση ηγετών του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος στο Ζάγκρεμπ παρευρέθηκε ο βουλευτής Σερρών και Γραμματέας Διεθνών Σχέσεων της Νέας Δημοκρατίας, κ. Τάσος Χατζηβασιλείου, συνοδεύοντας τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη. Στο περιθώριο των εργασιών, ο Πρωθυπουργός είχε διαδοχικές συναντήσεις με τον Πρωθυπουργό της Κροατίας Αντρέι Πλένκοβιτς, τον Γερμανό Καγκελάριο Φρίντριχ Μερτς, τον Αναπληρωτή Πρωθυπουργό της Ιρλανδίας Σάιμον Χάρρις και τον επικεφαλής του συγκυβερνώντος κόμματος GERB της Βουλγαρίας Μπόικο Μπορίσοφ. Σε όλες τις συναντήσεις παρών ήταν ο κ. Χατζηβασιλείου. Κατά τις συνομιλίες, συζητήθηκαν ζητήματα διμερών σχέσεων και ευρωπαϊκού ενδιαφέροντος, με έμφαση στην ανταγωνιστικότητα της ευρωπαϊκής οικονομίας, η οποία βρίσκεται στην ατζέντα του άτυπου Ευρωπαϊκού Συμβουλίου της 12ης Φεβρουαρίου. Επιπλέον, συζητήθηκαν θέματα δημογραφικού, στέγασης και ευνοϊκής φορολόγησης νέων, καθώς οι Ευρωπαίοι ηγέτες έδειξαν ενδιαφέρον για τα μέτρα που ανέλαβε σχετικά η ελληνική κυβέρνηση. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε και στη σημασία του Κάθετου Διαδρόμου, με τον Πρωθυπουργό να υπογραμμίζει, κατά τη συνάντησή του με τον κ. Μπορίσοφ, ότι «πρόκειται για μια σημαντική και στρατηγική επένδυση για την Ελλάδα και τη Βουλγαρία, καθώς επιδιώκουμε να απομακρυνθούμε από το ρωσικό φυσικό αέριο». Τέλος, έγινε εκτενής συζήτηση σχετικά με την ευρωπαϊκή πρωτοβουλία αναβάθμισης της οδικής και σιδηροδρομικής σύνδεσης «Θεσσαλονίκη - Σόφια - Βουκουρέστι», έργο που αφορά άμεσα και την Π.Ε. Σερρών.

01/02/26 3:54 μμ

Στο Ζάγκρεμπ για την συνάντηση των ηγετών του ΕΛΚ ο Χατζηβασιλείου, συνόδευσε τον Πρωθυπουργό

Μπάνσκο: Εκεί που το βουνό συναντά την παράδοση 

01/02/26 3:47 μμ

Μπάνσκο: Εκεί που το βουνό συναντά την παράδοση -Δείτε βίντεο