Στο καμπ Διαβατών μεταφέρθηκαν οι πρόσφυγες που είχαν εγκατασταθεί σήμερα το μεσημέρι μπροστά από το αστυνομικό τμήμα Λευκού Πύργου, στην Αριστοτέλους.     Πιο συγκεκριμένα, μετά τις 3 το μεσημέρι ... Περισσότερα

Epiloges Press

Epiloges Press

Στο καμπ Διαβατών μεταφέρθηκαν οι πρόσφυγες που είχαν εγκατασταθεί σήμερα το μεσημέρι μπροστά από το αστυνομικό τμήμα Λευκού Πύργου, στην Αριστοτέλους.

 

 

Πιο συγκεκριμένα, μετά τις 3 το μεσημέρι το τμήμα αλλοδαπών πραγματοποίησε επιχείρηση και τους μετέφερε με βανάκι στη δομή φιλοξενίας, στα Διαβατά.

Advertisement
Family Kitchen

Σύμφωνα με πληροφορίες, εδώ και μία εβδομάδα, κάθε βράδυ, μικρές ομάδες αλλοδαπών πηγαίνουν και στήνονται έξω από το αστυνομικό τμήμα να κινηθούν οι απαραίτητες διαδικασίες για την άδεια παραμονής τους στη χώρα.

Πηγή thesstoday.gr


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ