Έξω φρενών έγιναν οι Σερραίοι δήμαρχοι, με την απόφαση της κυβέρνησης, που φέρει μάλιστα και την προσωπική σφραγίδα του ίδιου του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, να δεσμεύσει τα ταμειακά τους διαθέσιμα.
Η κυβέρνηση τους αφήνει μόνο τα κεφάλαια που απαιτούνται για την κάλυψη των ταμειακών τους αναγκών, μόνο για το επόμενο δεκαπενθήμερο. “Ακυρώνεται η αυτοτέλεια των δήμων”, λένε διαμαρτυρόμενοι οι δήμαρχοι.
Έξω φρενών έγιναν οι Σερραίοι δήμαρχοι, με την απόφαση της κυβέρνησης, που φέρει μάλιστα και την προσωπική σφραγίδα του ίδιου του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, να δεσμεύσει τα ταμειακά τους διαθέσιμα. Η κυβέρνηση τους αφήνει μόνο τα κεφάλαια που απαιτούνται για την κάλυψη των ταμειακών τους αναγκών, μόνο για το επόμενο δεκαπενθήμερο. “Ακυρώνεται η αυτοτέλεια των δήμων”, λένε διαμαρτυρόμενοι οι δήμαρχοι.

Συντάκτης: Epiloges Press
Ακολουθήστε το epiloges.tv στο Google News και δείτε όλες τις
τελευταίες Ειδήσεις από τις Σέρρες, την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Τάσος Χατζηβασιλείου στον ΣΚΑΪ: Η κυπριακή κυβέρνηση να πάρει σαφή θέση για την ηλεκτρική διασύνδεση

Π.Κεΐσογλου: “Ο δήμος Σερρών στην διάρκεια του καλοκαιριού έκανε εργασίες στις σχολικές μονάδες” – video
