Τις Σέρρες θα επισκεφθεί αύριο το πρωί ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς, σε συνέχεια της επιδημιολογικής έξαρσης Covid-19 που αντιμετωπίζει η περιοχή, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο του ΕΟΔΥ, Παναγιώτη Αρκουμανέα.
Υπενθυμίζεται ότι ολόκληρη η Περιφερειακή Ενότητα Σερρών έχει περάσει από χθες, Παρασκευή 23 Οκτωβρίου, στο επίπεδο 3 αυξημένης επιτηρητής στο Χάρτη Υγειονομικής Ασφάλειας και Προστασίας της Ελληνικής Κυβέρνησης.
Ο Νίκος Χαρδαλιάς θα συμμετάσχει σε ευρεία σύσκεψη (09.30) στην έδρα της Αντιπεριφέρειας, με συμμετοχή του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολου Τζιτζικώστα, του Αντιπεριφερειάρχη Σερρών, Παναγιώτη Σπυρόπουλου, του Δημάρχου της πόλης, Αλέξανδρου Χρυσάφη, καθώς και όλων των Δημάρχων της περιοχής, για τον καλύτερο συντονισμό και τη βέλτιστη απόκριση όλων των τοπικών φορέων στην αντιμετώπιση της πανδημίας στην ευρύτερη περιοχή των Σερρών.
Τον Νίκο Χαρδαλιά θα συνοδεύσουν, επίσης, στελέχη της Ομάδας Πρώτης Απόκρισης της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας και η αποστολή θα προσγειωθεί στις 9 το πρωί στο Δημοτικό Γήπεδο Σερρών(Ραιδεστού).
Τις Σέρρες θα επισκεφθεί αύριο το πρωί ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς, σε συνέχεια της επιδημιολογικής έξαρσης Covid-19 που αντιμετωπίζει η περιοχή, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο ... Περισσότερα
Συντάκτης: Epiloges Press
Τελευταία Νέα
Advertisement
ΣΧΕΤΙΚΑ Νέα
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος σε διεθνές φόρουμ για το μέλλον της Μεσογείου: «Πρέπει να ξαναβρεί την αποστολή της, ως γέφυρα και όχι ως σύνορο»
Η Volkswagen διαβεβαίωσε ότι δεν θα διακοπεί την επόμενη εβδομάδα η παραγωγή της λόγω έλλειψης ημιαγωγών
Α. Μπαλτά στο ΣΑ ΟΗΕ: «H Ελλάδα είναι σε ετοιμότητα να συμβάλει στην ανοικοδόμηση της Γάζας και στη ροή της ανθρωπιστικής βοήθειας»








