Epiloges.tv
Ειδήσεις για τις Σέρρες, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο!
8.7 C
Serres

Στο Ισραήλ ο Κυρ. Μητσοτάκης για να συναντηθεί με τον Μπ. Νετανιάχου

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έφθασε στο Ισραήλ, όπου σε λίγη ώρα θα έχει συνάντηση στην Ιερουσαλήμ με τον πρωθυπουργό του Ισραήλ Μπέντζαμιν Νετανιάχου. Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση από το Γραφείο Τύπου Πρωθυπουργού, ο κ. Μητσοτάκης θα επιστρέψει στην Αθήνα το απόγευμα.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ και δυτικοί ηγέτες κάλεσαν το Ισραήλ να προστατεύει τους άμαχους στη Λωρίδα της Γάζας

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, ο πρωθυπουργός του Καναδά, ο πρόεδρος της Γαλλίας, ο καγκελάριος της Γερμανίας και οι πρωθυπουργοί της Ιταλίας και της Βρετανίας υπογράμμισαν για μια ακόμη φορά κατά τη διάρκεια συνδιάλεξής τους χθες Κυριακή την υποστήριξή τους στο Ισραήλ και στο δικαίωμά του να αμύνεται, ωστόσο παρότρυναν ταυτόχρονα τον ισραηλινό στρατό να τηρεί το διεθνές ανθρωπιστικό δίκαιο και να προστατεύει τους αμάχους στις επιχειρήσεις που διεξάγει στη Λωρίδα της Γάζας.



Babis

Στην κοινή ανακοίνωσή τους που δημοσιοποιήθηκε από τον Λευκό Οίκο έπειτα από τη συνδιάλεξη, που έγινε με πρωτοβουλία του Αμερικανού προέδρου Μπάιντεν, οι ηγέτες καλωσόρισαν την απελευθέρωση δυο ομήρων και κάλεσαν να αφεθούν επίσης ελεύθεροι όλοι οι εναπομείναντες.

πηγή ΑΠΕ ΜΠΕ

ΠολιτικήΣτο Ισραήλ ο Κυρ. Μητσοτάκης για να συναντηθεί με τον Μπ. Νετανιάχου

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

ΥΦΥΠΕΞ Χατζηβασιλείου στο Συνέδριο του ΕΛΚ: Η στρατηγική αυτονομία της ΕΕ είναι αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα

«Η στρατηγική αυτονομία της Ευρωπαϊκής Ένωσης έχει καταστεί αδιαπραγμάτευτη...

Σ. Φάμελλος: «Η κυβέρνηση αφήνει τον πολίτη και τον επιχειρηματία να είναι θύμα της αισχροκέρδειας»

Συνάντηση με εκπροσώπους των συνεταιριστικών φορέων ΕΘ.Ε.Α.Σ. (Εθνική Ένωση...

Θέματα της ευρωπαϊκής άμυνας και της οικονομίας στο επίκεντρο συνάντησης Μητσοτάκη – Μερτς

Με τον επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας του CDU και...

Π. Μαρινάκης: Το μοντέλο Τριαντόπουλου είναι οδηγός για την υπόθεση των Τεμπών

«Η ελληνική κυβέρνηση μέσω του υπουργού Εθνικής Οικονομίας και...

Τελευταία Νέα