Στο νοσοκομείο των φυλακών Κορυδαλλού εκτάκτως ο Κώστας Σακκάς

Στο νοσοκομείο των φυλακών Κορυδαλλού μεταφέρθηκε εσπευσμένα ο απεργός πείνας Κώστας Σακκάς, καθώς υπέστη δεύτερο υπογλυκαιμικό σοκ. Αναμένεται η μεταφορά του σε άλλο νοσοκομείο, όπως αναφέρεται σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου.

 

 

Ο Κώστας Σακκάς είχε συλληφθεί για πρώτη φορά τον Δεκέμβριο του 2010, κατηγορούμενος για εμπλοκή στην τρομοκρατική οργάνωση «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς».

Babis



Το 2014 αθωώθηκε τελεσίδικα. Τον Ιούνιο του 2019 συνελήφθη έπειτα από απόπειρα ληστείας ΑΤΜ στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ (12.06.2019) και από τότε παραμένει κρατούμενος στο σωφρονιστικό κατάστημα του Κορυδαλλού.
Συνελήφθη το 2016 σε τυχαίο αστυνομικό έλεγχο, ενώ ακολούθησε η δίκη του σε δεύτερο βαθμό όπου αθωώθηκε για την τρομοκρατία και καταδικάστηκε για άλλα αδικήματα σε 10 χρόνια φυλάκιση. Έχοντας εκτίσει, όμως, συνολικά μεγάλο μέρος της ποινής του, αφέθηκε ελεύθερος το 2018, για να συλληφθεί ξανά το 2019 – όπως αναφέρεται παραπάνω – για την απόπειρα ληστείας.

Πηγή newsbeast.gr

ΕλλάδαΣτο νοσοκομείο των φυλακών Κορυδαλλού εκτάκτως ο Κώστας Σακκάς

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Κερατσίνι: Νεκρός στην αποθήκη του σπιτιού του βρέθηκε ο 43χρονος Σπύρος Σέββος

Νεκρός στην αποθήκη του σπιτιού του βρέθηκε πριν από...

Τρένα διασχίζουν το Πολύκαστρο Κιλκίς με μεγάλη ταχύτητα – Θέμα ασφαλείας θέτουν οι κάτοικοι

Τη μείωση της ταχύτητας των εμπορικών αμαξοστοιχιών, που διασχίζουν...

Εργατική Πρωτομαγιά: Από πού ξεκίνησε -Η ιστορία της πίσω στο μακρινό 1886 -video

Εργατική Πρωτομαγιά: H 1η Μαΐου καθιερώθηκε ως η Παγκόσμια...

Τελευταία Νέα