Στον Τζον Λέτζεντ βραβείο του ΟΗΕ

Στον Τζον Λέτζεντ απονέμεται το φετινό βραβείο για τα ανθρώπινα δικαιώματα από το Συμβούλιο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών σε αναγνώριση του έργου του υπέρ της κοινωνικής δικαιοσύνης

Ο καλλιτέχνης ανακοινώθηκε την περασμένη Πέμπτη ως αποδέκτης του High Note Global Prize, το οποίο απονέμεται από το Γραφείο του Ύπατου Αρμοστή του ΟΗΕ για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα.

Στόχος του βραβείου είναι «να τιμάται ένας εμβληματικός καλλιτέχνης που προωθεί την κοινωνική δικαιοσύνη για πάνω από μια δεκαετία».

Ο Λέτζεντ είναι εδώ και πολύ καιρό υποστηρικτής της κοινωνικής δικαιοσύνης. Μία από τις πιο πρόσφατες πρωτοβουλίες του, η εκστρατεία FREEAMERICA, επικεντρώνεται στον τερματισμό των μαζικών φυλακίσεων και στην προώθηση της μεταρρύθμισης της ποινικής δικαιοσύνης στις ΗΠΑ.




Babis

Το 2007, ο τραγουδιστής, τραγουδοποιός ξεκίνησε την εκστρατεία Show Me με στόχο τη βελτίωση της πρόσβασης στην εκπαίδευση και είναι επίσης σύμβουλος στη μη κυβερνητική οργάνωση Bail Project.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΚόσμοςΣτον Τζον Λέτζεντ βραβείο του ΟΗΕ

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Σάντσεθ: Οι αρχές της Ισπανίας δεν γνωρίζουν ακόμη πώς προκλήθηκε το μπλακ άουτ

Οι αρχές της Ισπανίας δεν διαθέτουν προς το παρόν...

Ποτέ στα ιστορικά τέτοιας έκτασης μπλακάουτ, σύμφωνα με τις ισπανικές αρχές

Ποτέ στην Ιστορία δεν έχει ξανασυμβεί τέτοιας έκτασης μπλακάουτ,...

Μαζικό μπλακάουτ παραλύει Ισπανία – Πορτογαλία

Μια «μαζική» διακοπή ηλεκτροδότησης πλήττει «ολόκληρη την Ιβηρική Χερσόνησο»...

Τελευταία Νέα