Στους 11 οι νεκροί από τη ρωσική πυραυλική επίθεση σε πολυκατοικία της Ζαπορίζια

Σε 11 ανήλθε ο αριθμός των θυμάτων από τη ρωσική πυραυλική επίθεση σε πολυκατοικία της Ζαπορίζια, ανακοίνωσαν χθες Σάββατο οι ουκρανικές αρχές.

Άλλοι τέσσερις νεκροί, μεταξύ των οποίων ένα παιδί, ανασύρθηκαν από τα ερείπια του πενταώροφου κτηριακού συγκροτήματος το οποίο χτυπήθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης.

Εν τω μεταξύ, ένοικοι προσπαθούν να περισώσουν ό,τι μπορούν από τα υπάρχοντά τους, ψάχνοντας μέσα στα χαλάσματα. Η Γιούλια Πετρένκο δήλωσε στο τουρκικό πρακτορείο Anadolu ότι την ώρα της επίθεσης βρισκόταν στο διαμέρισμα με τον σύζυγό της. «Τα τζάμια έσπασαν όταν σημειώθηκε η πρώτη έκρηξη. Μισό λεπτό αργότερα, ακολούθησε δεύτερη και φοβήθηκα ότι θα κατέρρεαν τα πάντα», είπε.


Babis


Διευκρίνισε ότι μπήκαν στο διαμέρισμα αφού πρώτα έλαβαν άδεια από τα συνεργεία που επιχειρούσαν στο σημείο, για να συλλέξουν ορισμένα χρήσιμα αντικείμενα και είπε ότι θα μετακομίσουν προσωρινά στο σπίτι του αδερφού της.

Πηγή ΑΠΕ

ΚόσμοςΣτους 11 οι νεκροί από τη ρωσική πυραυλική επίθεση σε πολυκατοικία της...

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

ΗΠΑ: Εκτελέστηκε στη Φλόριντα με θανατηφόρα ένεση πρώην στρατιωτικός

Εξηνταδυάχρονος θανατοποινίτης εκτελέστηκε, χρόνια μετά την καταδίκη του για...

Μπιλ Γκέιτς: Η κόρη του, Φοίβη, αποκάλυψε πως ο πατέρας της πάσχει από το σύνδρομο Άσπεργκερ

Σοκ προκάλεσε η αποκάλυψη της Φοίβης Γκέιτς, της 22χρονης...

ΠΟΥ: Η παγκόσμια χρηματοδότηση της υγείας αντιμέτωπη με «τη μεγαλύτερη διαταραχή» στα χρονικά

Η παγκόσμια χρηματοδότηση για την υγεία αντιμετωπίζει ιστορικές προκλήσεις,...

Τελευταία Νέα