Συνάντηση «ΔΥΝΑΜΗΣ Σερραίων» με τον Αντιπεριφερειάρχη Σερρών(φωτο)Συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη Σερρών, κ. Γιάννη Μωυσιάδη είχε η υποψήφια Δήμαρχος Σερρών ΑΡΙΑΔΝΗ Παπαφωτίου και κλιμάκιο της ΔΥΝΑΜΗΣ Σερραίων.

 

Η δίωρη συζήτηση εντοπίστηκε στους διακριτούς ρόλους του Α’ και Β’ βαθμού Αυτοδιοίκησης, αλλά και στην ανάγκη συνεργασίας του, για ωφέλιμα για τον Νομό και τον Δήμο Σερρών, αποτελέσματα.

Η κ. Παπαφωτίου, τόνισε:

«Ο φυσικός πλούτος του νομού μας και οι δυνατότητες της γεωγραφικής μας θέσης δεν δικαιολογούν την τελευταία σε ανάπτυξη και εισόδημα θέση μας. Είναι διαχρονικές οι ευθύνες όσων εκπροσώπησαν τον νομό μας στα κέντρα αποφάσεων.

Η ανάπτυξη και προστασία της λίμνης Κερκίνης και του Λαϊλιά, η αναγκαιότητα αντιπλημμυρικών και αρδευτικών έργων, η αξιοποίηση της Γεωθερμίας και η ανάδειξη του Λόφου Καστά είναι μερικά μόνο από τα πεδία δράσης των νέων Αρχών που θα προκύψουν από τις επόμενες εκλογές για την Τ.Α.


 

Εμείς βλέπουμε μπροστά μας ένα πεδίο συνεργασίας, το οποίο θα “καλλιεργήσουμε” και θα αναπτύξουμε παντοιοτρόπως.»

Την κ. ΑΡΙΑΔΝΗ Παπαφωτίου συνόδευαν οι υποψήφιοι Σύμβουλοι της ΔΥΝΑΜΗΣ Σερραίων κ.κ. Δαμιανός Δουράκης, Βάσω Μαυρίδου, Άννα Μελισσουργού, Ηλίας Μπάνδας και Μάκης Χατζηλιάδης.

Συνάντηση «ΔΥΝΑΜΗΣ Σερραίων» με τον Αντιπεριφερειάρχη Σερρών

 

 

Views: 2

Αφήστε κάποιο σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *