Με την ιδιότητα του Προέδρου της Ένωσης Καταστημάτων Αναψυχής & Εστίασης Ν. Σερρών  συνάντησε για ακόμη μία φορά ο Σωτήρης Κοτσαμπάς τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου  Σερρών, Αθανάσιο Μαλλιαρά, μετά από πρόσκληση του δευτέρου.

Τον Πρόεδρο της Ένω σης συνόδευσαν στα γραφεία του Επιμελητηρίου ο Ά Αντιπρόεδρος, Ηλίας Αμπατζίδης, ο  Ταμίας, Κωνσταντίνος Σιάπκαλης, και ο Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων Στράτος Πανταζής. 

Στη συνάντηση μεταξύ των δύο φορέων, που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή (22/10/2021) το απόγευμα, ο Πρόεδρος της Ένωσης Καταστημάτων Αναψυχής & Εστία σης Ν. Σερρών Σωτήρης Κοτσαμπάς παρουσίασε αναλυτικά τα αιτήματα των εκπροσώπων  της Εστίασης, κυριότερα εκ των οποίων είναι η απαλλαγή των τελών καταλήψεων κοινοχ ρήστων χώρων των Δήμων και των ανταποδοτικών τελών καθαριότητας και ηλεκτροφωτισμού κατά το διάστημα των lockdown (Μαρτίου – Μαΐου 2020 και Νοεμβρίου 2020 έως τον  Ιούνιο 2021).

Για το εν λόγω ζήτημα μάλιστα πρότεινε τη διοργάνωση σχετικής τηλεδιάσκεψης με τους αρμοδίους φορείς της αυτοδιοίκησης. 


Ανάμεσα σε άλλα αιτήματα που αναφέρθηκαν από τους εκπροσώπους της Εστίασης ήταν η  απαλλαγή από την επιστροφή επιστρεπτέων προκαταβολών, η γενναία ρύθμιση παλαιών  οφειλών ΟΤΑ, η επιδότηση ασφαλιστικών εισφορών, η μείωση ενοικίου 40% λόγω των υ φιστάμενων περιορισμών, καθώς και η προκήρυξη Επιδοτούμενου Προγράμματος ΕΣΠΑ για  μηχανισμούς καθαρισμού αέρα.

Ακολουθήστε το epiloges.tv στο Google News και δείτε όλες τις
τελευταίες Ειδήσεις από τις Σέρρες, την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Views: 124