Υποδιοικητής αστυνομικού τμήματος συνελήφθη, ενώ εκτελούσε βάρδια ως σεκιούριτι σε εταιρεία, στην οποία ιδιοκτήτρια φέρεται να είναι η σύζυγός του. Οι συνάδελφοί του, του πέρασαν χειροπέδες την στιγμή που εκτελούσε ... Περισσότερα

Συνελήφθη αστυνομικός στα Οινόφυτα - Εργαζόταν ως σεκιούριτι σε εργοστάσιο και είχε μαζί του υπηρεσιακό αυτοκίνητο

Epiloges Press

Epiloges Press

Υποδιοικητής αστυνομικού τμήματος συνελήφθη, ενώ εκτελούσε βάρδια ως σεκιούριτι σε εταιρεία, στην οποία ιδιοκτήτρια φέρεται να είναι η σύζυγός του. Οι συνάδελφοί του, του πέρασαν χειροπέδες την στιγμή που εκτελούσε βάρδια σε εργοστάσιο στην περιοχή των Οινοφύτων και μαζί του είχε υπηρεσιακό αυτοκίνητο.

Ο 48χρονος αξιωματικός, συνελήφθη χθες το πρωί από αστυνομικούς της Ασφάλειας Θήβας, να εκτελεί χρέη σεκιούριτι σε εργοστάσιο στη βιομηχανική ζώνη Οινοφύτων.

Σημειώνεται ότι η ιδιοκτήτρια της εταιρείας που είχε αναλάβει την φύλαξη των εγκαταστάσεων του εργοστασίου, είναι σύζυγος του αξιωματικού που συνελήφθη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ERTNews, οι συνάδελφοι του, μετά από καταγγελία που έγινε στην Ασφάλεια, τον εντόπισαν στις έντεκα το πρωί της Κυριακής, να εκτελεί υπηρεσία φύλαξης, μόνος του, εντός του φυλακίου των εγκαταστάσεων της εταιρείας, στο 59ο χλμ της Εθνικής Οδού Αθηνών- Θεσσαλονίκης.

Στο χώρο στάθμευσης του εργοστασίου, βρέθηκε και υπηρεσιακό όχημα του Αστυνομικού Τμήματος που υπηρετεί ως Υποδιοικητής, και με το οποίο στη συνέχεια, μετά την βάρδια του στο εργοστάσιο, όπως σημειώνουν πηγές της αστυνομίας, θα πήγαινε σε μέτρα τάξης στη πόλη της Λιβαδειάς.

Ο αξιωματικός οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα, με την κατηγορία της παράβασης καθήκοντος και αφέθηκε ελεύθερος, ζητώντας ο εισαγγελέας να συνεχιστεί η προανακριτική εξέταση.

Advertisement
MEGA

Τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως με εντολή του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ, τέθηκε σε διαθεσιμότητα, ενώ σε βάρος του διατάχθηκε και Ένορκη Διοικητική Εξέταση.


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Φιλόπτωχος Αδελφότητα Ανδρών Θεσσαλονίκης: Ο οργανισμός που κράτησε ζωντανή τη φιλανθρωπία, φωτίζει την άγνωστη ιστορία της πόλης

01/02/26 4:16 μμ

Φιλόπτωχος Αδελφότητα Ανδρών Θεσσαλονίκης: Ο οργανισμός που κράτησε ζωντανή τη φιλανθρωπία, φωτίζει την άγνωστη ιστορία της πόλης

Κεντρική Μακεδονία: Σε εξέλιξη τα έντονα καιρικά φαινόμενα - Προβλήματα από τους θυελλώδεις ανέμους

01/02/26 4:11 μμ

Κεντρική Μακεδονία: Σε εξέλιξη τα έντονα καιρικά φαινόμενα – Προβλήματα από τους θυελλώδεις ανέμους

Νέα Δημοκρατία: Ορίστηκαν τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής του συνεδρίου

01/02/26 3:58 μμ

Νέα Δημοκρατία: Ορίστηκαν τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής του συνεδρίου

Στη συνάντηση ηγετών του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος στο Ζάγκρεμπ παρευρέθηκε ο βουλευτής Σερρών και Γραμματέας Διεθνών Σχέσεων της Νέας Δημοκρατίας, κ. Τάσος Χατζηβασιλείου, συνοδεύοντας τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη. Στο περιθώριο των εργασιών, ο Πρωθυπουργός είχε διαδοχικές συναντήσεις με τον Πρωθυπουργό της Κροατίας Αντρέι Πλένκοβιτς, τον Γερμανό Καγκελάριο Φρίντριχ Μερτς, τον Αναπληρωτή Πρωθυπουργό της Ιρλανδίας Σάιμον Χάρρις και τον επικεφαλής του συγκυβερνώντος κόμματος GERB της Βουλγαρίας Μπόικο Μπορίσοφ. Σε όλες τις συναντήσεις παρών ήταν ο κ. Χατζηβασιλείου. Κατά τις συνομιλίες, συζητήθηκαν ζητήματα διμερών σχέσεων και ευρωπαϊκού ενδιαφέροντος, με έμφαση στην ανταγωνιστικότητα της ευρωπαϊκής οικονομίας, η οποία βρίσκεται στην ατζέντα του άτυπου Ευρωπαϊκού Συμβουλίου της 12ης Φεβρουαρίου. Επιπλέον, συζητήθηκαν θέματα δημογραφικού, στέγασης και ευνοϊκής φορολόγησης νέων, καθώς οι Ευρωπαίοι ηγέτες έδειξαν ενδιαφέρον για τα μέτρα που ανέλαβε σχετικά η ελληνική κυβέρνηση. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε και στη σημασία του Κάθετου Διαδρόμου, με τον Πρωθυπουργό να υπογραμμίζει, κατά τη συνάντησή του με τον κ. Μπορίσοφ, ότι «πρόκειται για μια σημαντική και στρατηγική επένδυση για την Ελλάδα και τη Βουλγαρία, καθώς επιδιώκουμε να απομακρυνθούμε από το ρωσικό φυσικό αέριο». Τέλος, έγινε εκτενής συζήτηση σχετικά με την ευρωπαϊκή πρωτοβουλία αναβάθμισης της οδικής και σιδηροδρομικής σύνδεσης «Θεσσαλονίκη - Σόφια - Βουκουρέστι», έργο που αφορά άμεσα και την Π.Ε. Σερρών.

01/02/26 3:54 μμ

Στο Ζάγκρεμπ για την συνάντηση των ηγετών του ΕΛΚ ο Χατζηβασιλείου, συνόδευσε τον Πρωθυπουργό

Μπάνσκο: Εκεί που το βουνό συναντά την παράδοση 

01/02/26 3:47 μμ

Μπάνσκο: Εκεί που το βουνό συναντά την παράδοση -Δείτε βίντεο

Κυρ. Μητσοτάκης για το ελληνικό SAFE: Πολύ σημαντικό βήμα για την ενδυνάμωση της πατρίδας μας σε όλα τα πεδία

01/02/26 3:36 μμ

Κυρ. Μητσοτάκης για το ελληνικό SAFE: Πολύ σημαντικό βήμα για την ενδυνάμωση της πατρίδας μας σε όλα τα πεδία

Πολιτική Προστασία: Που θα χτυπήσει η κακοκαιρία τις επόμενες ώρες

01/02/26 3:35 μμ

Πολιτική Προστασία: Που θα χτυπήσει η κακοκαιρία τις επόμενες ώρες

Μείωση των φυσικών και ελεύθερων ποταμών στα Βαλκάνια μέσα σε 13 χρόνια

01/02/26 3:34 μμ

Μείωση των φυσικών και ελεύθερων ποταμών στα Βαλκάνια μέσα σε 13 χρόνια

Ντοκιμαντέρ που εξερευνά τα πρώτα χρόνια των Red Hot Chili Peppers θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix

01/02/26 3:32 μμ

Ντοκιμαντέρ που εξερευνά τα πρώτα χρόνια των Red Hot Chili Peppers θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix

Θ. Αλισσάφη: Η Ελληνίδα ερευνήτρια που αξιοποιεί νανοσωματίδια στην ανοσοθεραπεία του καρκίνου

01/02/26 3:30 μμ

Θ. Αλισσάφη: Η Ελληνίδα ερευνήτρια που αξιοποιεί νανοσωματίδια στην ανοσοθεραπεία του καρκίνου

«Παγιδεύοντας τους δαίμονες»-Τα Αραμαϊκά κύπελλα εξορκισμού των Ιουδαίων της Βαβυλώνας

01/02/26 3:29 μμ

«Παγιδεύοντας τους δαίμονες»-Τα Αραμαϊκά κύπελλα εξορκισμού των Ιουδαίων της Βαβυλώνας

ΥΠΕΝ: Τα επόμενα ορόσημα για τον κάθετο διάδρομο φυσικού αερίου και το πλεονέκτημα για την Ελλάδα

01/02/26 3:28 μμ

ΥΠΕΝ: Τα επόμενα ορόσημα για τον κάθετο διάδρομο φυσικού αερίου και το πλεονέκτημα για την Ελλάδα