ΣΥΡΙΖΑ Σερρών: Το 3ο συνέδριο στέλνει ισχυρό μήνυμα πολιτικής αλλαγής

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του 3ου Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα το τετραήμερο 14-17 Απριλίου.

Το συνέδριο ήταν μια γιορτή εσωκομματικής δημοκρατίας και διαλόγου με 5.500 συνέδρους να συμμετέχουν και εκατοντάδες μέλη να λαμβάνουν το λόγο, τόσο στην κεντρική αρένα του Συνεδρίου όσο και στα θεματικά τραπέζια που ήταν ασφυκτικά γεμάτα από κόσμο με πλούσιο διάλογο επάνω στα μείζονα ζητήματα που απασχολούν τους πολίτες.

Η πολιτική απόφαση του Συνεδρίου για τα μεγάλα πολιτικά επίδικα που αφορούν την κοινωνία και τη χώρα ψηφίστηκε ομόφωνα, η πρόταση για 50%-50% ποσόστωση και στα δύο φύλα στα όργανα, σχεδόν ομόφωνα, η πρόταση του Προέδρου για απευθείας εκλογή Προέδρου & Κ.Ε. από τη βάση υπερίσχυσε με 75%.
Οι τετραήμερες εργασίες, το μεγάλο ενδιαφέρον του κόσμου, η μαζική προσέλευση των μελών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, επιβεβαίωσαν αυτό που όλοι οι πολίτες καταλαβαίνουν: Η αντίστροφη μέτρηση για την πτώση της πιο φαύλης κι αποτυχημένης κυβέρνησης έχει αρχίσει. Και μαζί της έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση και για την καθαρή νίκη του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία στις εκλογές, όποτε κι αν επιλέξει να τις κάνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, κι ο σχηματισμός μιας προοδευτικής κυβέρνησης των εργαζομένων, των μικρών και μεσαίων επαγγελματιών, των ανθρώπων του πολιτισμού, της νέας γενιάς. Μια κυβέρνηση που θα απαντά με λύσεις στα αδιέξοδα και τα προβλήματά τους και δεν θα τα εργαλειοποιεί για να πλουτίζουν κάποιοι λίγοι. Οι πολίτες δεν μπορούν να βγάλουν το μήνα για να βγάζουν εκατομμύρια ευρώ τα golden boys και οι φίλοι του κ. Μητσοτάκη.

Οι κάλπες για την εκλογή νέας Κ.Ε. και προέδρου θα στηθούν στις 15 Μάη σε μια γιορτή συμμετοχής με το μήνυμά της να μην αφορά μόνο την ενίσχυση του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και για την αρχή του τέλους της κυβέρνησης Μητσοτάκη.



Babis

Στην κάλπη για την εκλογή νέας Κ.Ε. θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής 61.600 μέλη του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ που είναι εγγεγραμμένα στα μητρώα του κόμματος έως τις 21/3.

Στην κάλπη του προέδρου θα έχουν δικαίωμα να ψηφίσουν και όσοι θα παρουσιαστούν για να εγγραφούν μέλη του κόμματος την ημέρα της ψηφοφορίας.

Το πρώτο βήμα στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.
Στις 15 του Μάη, ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ δυναμώνει και ο εφιάλτης της κυβέρνησης Μητσοτάκη τελειώνει

ΠολιτικήΣΥΡΙΖΑ Σερρών: Το 3ο συνέδριο στέλνει ισχυρό μήνυμα πολιτικής αλλαγής

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

ΚΚΕ: Να ακυρωθεί άμεσα η απόλυση του Κ. Γενηδούνια από τη Hellenic Train

«Να ακυρωθεί άμεσα η απόλυση του εργαζόμενου Κώστα Γενηδούνια...

Ν. Ανδρουλάκης: «Χιλιάδες μικροϊδιοκτήτες ενώ είχαν οικόπεδα, βρέθηκαν με αγροτεμάχια»

«Με το σημερινό κόστος ενέργειας υπονομεύεται ο πρωτογενής τομέας...

Κ. Τσιάρας: Η αντιμετώπιση της βίας στα πανεπιστήμια είναι ζήτημα ελευθερίας και δημοκρατίας

Ζήτημα ελευθερίας και δημοκρατίας χαρακτήρισε την αντιμετώπιση της βίας...

Επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στο κέντρο Αποκατάστασης στην Κερατέα

Επίσκεψη στο Κέντρο Αποκατάστασης και Υγείας στην Κερατέα πραγματοποίησε...

Τελευταία Νέα