Ευρεία σύσκεψη με θέμα: «Τα διόδια και η πρόταση του ΚΚΕ για τους οδικούς άξονες» διοργανώνει η Τομεακή Οργάνωση Σερρών του ΚΚΕ την Τρίτη 4 Φεβρουαρίου, στις 6:30 μ.μ. στην αίθουσα ΚΕΔΗΣ.

 

«Καλούμε όλους τους φορείς των επαγγελματιών αυτοκινητιστών, τους επαγγελματοβιοτέχνες και όλους τους Σερραίους να καταθέσουν τις απόψεις και τις προτάσεις τους για το πώς μπορούμε να σταματήσουμε την λειτουργία των διοδίων. Δεν είναι αργά για κάτι τέτοιο, αρκεί να υπάρξει οργανωμένη αντίδραση.

Το κόστος διέλευσης μπορεί αυτή την στιγμή να είναι μικρό , αλλά κανείς δεν μας διασφαλίζει ότι θα παραμείνουν οι τιμές και στο μέλλον» δήλωσε στο Επιλογές Σερρών το μέλος της Τομεακής Επιτροπής Σερρών του ΚΚΕ Φιλιώ Σαραντίδου.

 

Ευρεία σύσκεψη με τους βουλευτές όλων των κομμάτων της Β εκλογικής Περιφέρειας Θεσσαλονίκης, την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και τους επικεφαλείς των παρατάξεων του δήμου Δέλτα συγκάλεσε το πρωί και ο δήμαρχος Δέλτα Γιάννης Ιωαννίδης στο δημαρχείο με θέμα την κατασκευή των νέων πλευρικών διοδίων που κατασκευάζονται στη Χαλάστρα.

 


 

 

Views: 16